Amrit Kalash, ayurveda si o sănătate totală la cutie

Ayurveda : Plantele, indiferent ce ar spune gurile rele, sunt aliații sănătății.

Si întotdeauna remediile către care ne refugiem adesea din dorința de a trăi cât mai sănătos. Si în această ramură trebuie să fim atenți la produsele pe care le achiziționăm și pe care vrem să le administrăm, deoarece … sănătatea primează!

Să cunoaștem produsul​

Maharishi Amrit Kalash este unul dintre cele mai cunoscute ”Rasayanas” pentru sănătatea și longevitate. Suplimentul alimentar este cunoscut pentru beneficiile naturiste, astfel că are în componența sa nu mai puțin de 40 de plante și minerale, ale căror beneficii au fost testate de-a lungul timpului.

Și dacă îți mai ridici vreun semn de întrebare, află că Maharishi Amrit Kalash este un produs testat clinic, ale cărui beneficii au fost dovedite de instituțiile de renume mondial precum AIIMS.

Mai mult decât atât, s-a constatat faptul că suplimentul natural are efecte benefice și asupra celor trei principii ayuverdice: Vata, Pitta și Kapha, echilibrându-le. Pentru cei care nu știu, Vata, Pitta și Kapha guvernează activitățile vitale ale minții și ale corpului, de la circulație și digestie, până la respirație și emoții.

Amrit Kalash are nenumărate beneficii și un impact semnificativ pozitiv asupra sănătății. Printre beneficiile acestui produs din plante, se numără:

• Creșterea productivității;
• Creșterea rezistenței;
• Memorie ascuțită;
• Reducerea stresului;
• Întărirea imunității;
• Menținerea tinereții;
• Asigurarea sănătății inimii.

Cum este produs suplimentul natural?

Amrit Kalash este fabricat într-o formulă tradițională din două părți (pastă și tablete); funcționează cel mai eficient atunci când ambele părți sunt luate în mod regulat. Modul de administrare este simplu: un comprimat de două ori pe zi (dimineața și seara), la jumătate de oră după ce a fost administrată pasta Amrit Kalash.

Medicii au demonstrat că există o cauză care stă la baza a peste 70% din toate bolile, anume radicalii liberi care distrug celulele din corpul nostru și cauzează îmbătrânirea și bolile. Dietele bogate în fructe și legume proaspete furnizează o cantitate bună de antioxidanți care elimină radicalii liberi dăunători, însă au și acestea nevoie de un ajutor. Amrit Kalash este cel mai eficient supliment alimentar cunoscut, care ajută la suplinirea eficientă a cantității de antioxidanți lipsă.

Suplimentul pe bază de plante, Amrit Kalash, a fost dezvoltat în urmă cu mii de ani de către marii înțelepți ayurvedici ca singură formulă pentru sănătatea totală. În loc să trateze simptomele bolii, înțelepciunea ayurvedică i-a oferit lui Amrit Kalash o abordare naturală, holistică, pentru a ajuta la identificarea cauzei de bază a bolii.

 

De ce Amrit și nu alt supliment?

Deoarece combinațiile de antioxidanti funcționează mai bine decât ingredientele administrate individual (precum vitaminele C sau E), deoarece atunci când antioxidanții sunt combinați, aceștia se susțin reciproc pentru a îmbunătăți efectul pe care aceștia îl au asupra sănătății.

Spre deosebire de celelalte suplimente alimentare, Amrit Kalash conține aproximativ 40 de ingrediente din plante, cu scopul de a crea o sinergie mai puternică decât orice altă formulă antioxidantă disponibilă astăzi. Majoritatea antioxidanților unici sunt ineficienți, deoarece ajung prea rar în mitocondrie, din cauza faptului că sunt solubile în apa și implicit, blocate de membrana lipid-grasă care înconjoară mitocondriile. Alți antioxidanți sunt solubili în grasimi și nu pot traversa citoplasma apoasă.

Spre deosebire de celalte suplimente alimentare, Amrit Kalash conține ghee liposolubil, adică unt clarifiat care se îmbină eficient cu antioxidanții și le transportă moleculele de vindecare prin bariera lipidică care înconjoară mitocondriile. În acest fel, Amrit aduce putere antioxidantă în inima celulei și protejează ADN-ul. În plus, conține și antioxidanți solubili în apă și prin urmare, poate pătrunde și în citoplasmă.

Cum stopăm daunele provocate de radicalii liberi?

Îi împiedicăm să se formeze. Prin acțiunea sa în organism, Amrit inhibă activitatea enzimelor implicate în producerea radicalilor liberi și îi elimină pe cei care există deja în organism. Pentru a-și putea face efectul promis, mulți antioxidanți unici ar trebui luați în doze foarte mari, însă o doză zilnică de Amrit este de 1000 de ori mai eficientă decât cantitățile comparabile de antioxidanți.

Amrit este un supliment subiect al multor teste

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, mai ales în această perioadă, ne simțim îndreptățiți să te informăm că Amrit a fost obiectul a nu mai puțin de 30 de studii de cercetare. Iar când vorbim despre beneficiile suplimentului, vorbim despre rezultate cuantificabile care au fost verificate de cercetători din universități de top.

Amrit este un supliment natural a cărui formulă complexă conține atât ingrediente din plante solubile în apă, cât și lipidice:
• Fotochimic, antioxidanți naturali din plante care au alte puteri de vindecare;
• Vitamina C pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și nu numai;
• Beta caroten;
• Resveratrol este un alt polifenol care ajută la protejarea nivelului de colesterol;
• Polifenoli care au puterea de a elimina radicalii liberi și neutralizează ionii dăunători;
• Vitamina E, cunoscutul oxidant anti-îmbătrânire, care combate peroxidarea creierului;
• Bioflavanoizi care are cea mai mare putere antioxidantă.

Mod de administrare: Maharishi Amrit Kalash se consumă de preferabil cu lapte dimineața, iar ulterior se administrează un comprimat. Aceeași doză trebuie repetată și seara.

Ambalare:
O cutie de pastă Maharishi Amrit Kalash de 600 gm asigură administrarea timp de o lună de zile.

O cutie de 60 de tablete Maharishi Amrit Kalash asigură administrarea timp de o lună de zile.

Sănătatea fizică, mentală și emoțională sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să avem mare grijă, căci fără ele, nu ne putem îndeplini celelalte task-uri. Este important să ne asigurăm că oferim corpului nostru toate vitaminele, mineralele și suplimentele de care acesta are nevoie pentru a putea duce o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Comandă acum Maharishi Amrit Kalash și bucură-te de sănătate!

Cuvinte cheie