ALEGERI POTRIVITE si eficienta prin digitalizare


Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi  ca invitati pe Vicentiu Corbu, fondatorul „Keep It Mobile” si pe jurnalistul Daniel Lazar (Marketing PR Keep It Mobile).

In cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Ciornei, invitatii ne-au vorbit despre  solutiile software ce  acopera nevoia de digitalizare pentru o buna parte din industrii, mai ales in aceasta perioada de criza, data de epidemia  COVID-19.

Keep It Mobile este o companie 100% romaneasca si de 7 ani de zile, care dezvolta solutii software ce ajuta companiile sa-si eficientizeze fluxurile si implicit sa se digitalizeze.

Aflati din emisiune detaliile si, mai jos, ce ALEGERI POTRIVITE putem face in aceasta perioada!

Ce alegeri potrivite putem face?

Dumneaeu a creat deja un Univers si un Om „digitalizat” sau mai bine zis perfect automatizat! Cum? Pai toate functiile vitale ale omului sunt automatizate din fabricatie.  Respiratia, bataile inimii, ori digestia au loc  fara sa ne gandim in mod intentionat la ele. Mai problematic este cand ne lasam pilotul  „inconstient” in functiune, facand alegeri nepotrivite privenite din convingeri, din resentimente sau din mandrie.

Ne place eficienta si ea ne usureaza munca si eforturile depuse pentru a evolua cu usurinta, in toate zonele de viata si in zona profesionala.

Asa cum in natura exista cicluri, fluxuri si ritmutri, digitalizarea ne permite sa aducem eficienta in activitatile noastre si sa ne adaptam la noile tendinte aduse de pandemie si de necesitatea izolarii sau a distantarii sociale.

Cum tema universului este  acum cea a INVIZIBILITATII, e tocmai potrivita aceasta analiza, a componentei nevazute, a digitalizarii.

VENUS ne ajuta in plus in urmatoarele  8 zile sa devenim  mai eficienti in relatiile noastre, folosind o analiza constienta si nu pe pilot automat, pentru a da la o parte din convingerile care ne impiedica sa iubim si sa avem compasiune fata de cei cu care relationam.

Cooperarea eficienta este la ordinea zilei si este sustinuta de univers in aceasta perioada.  Sa lasam pe cat posibil ranile venite din orgoliu si mandrie sa se vindece, pentru a nu ne conduce într-un interval scurt la anxietate sau depresie. Un marketing venit din suflet face miracole. Nu doar pentru unii, ci pentru noi toti! Asadar, pentru a ramane in flux  KEEP IT MOBILE !

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile pentru a face alegeri potrivite!

 

 

Cuvinte cheie