Aranjamente Trandafiri din Săpun în Top 10 preferințe!

Tu cât stai să te gândești la cadoul ideal când este ziua de naștere sau nume a unei tipe din cercul tău de prieteni? Pai cred ca suntem pe aceeași lungime de unda! Adică, ma tot gândesc de-a lungul timpului care au fost produsele despre care am discutat, sau ce mi-a arătat ca produs dorit/favorit.

Da, poți să faci așa, sau poți să te gândești rapid la un singur produs pe care fetele îl primesc fără comentarii, mai mult chiar, le luminează ziua și uita de toate păcatele tale.

Încă te mai gândești? Pe bune?! Florile mai! Asta e momentul in care ma prefac, cum că nu ai întârziat cu răspunsul. Da omule, florile sunt cele mai apreciate de femei, datorită…..recunosc că nu știu! Adică, sunt frumoase, nu zic nu, dar parcă totuși acestea reușesc să le ia mințile uneori. Eu unul, de-a lungul timpului am greșit de multe ori și pentru a-mi proteja bugetul, am încercat tot felul de variante de a-mi cere scuze. Nimic nu a funcționat! Băi nene, când scoți florile, uneori poate durează 1-15 minute, dar se transformă. Ai impresia că sunt cumva dependente de ele, de mirosul lor sau emană acestea ceva care le umbla la cip/soft. Nu am explicația, dar un lucru e clar, ai greșit, mergi fuga și cumpără un buchet de flori. Asta dacă vrei să mai mănânci ceva cald seara, sau mai bine, dacă vrei să nu dormi pe preș.

Acum ma vei întreba ce fel de flori să ii cumperi și cum să procedezi. Poate ești satul să mergi la florăriile din cartier, să alegi din ce a mai rămas, sau poate au, dar așa e cu florile naturale, se mai și ofilesc. Au într-adevăr nevoie de îngrijire specială. Însa răspunsul meu este mai simplu decât crezi, aranjamente trandafiri din săpun. De ce? Pai simplu, florile din săpun poți să juri că sunt naturale, nu au nevoie de îngrijire deosebită, țin o veșnicie și le găsești in stoc de cele mai multe ori. Chiar te pot îndruma către un magazin online, de unde le poți comanda și gata treaba, in maxim 24h vine curierul cu ele la ușa. Nu e tare? CadouByMS se numește Brandul, de la ei poți comanda inclusiv brățări, căni cu mesaje, odorizante sau in perioada sărbătorilor găsești decorațiuni de Crăciun.

Hai că m-ai cam păcălit, am dat din casă toate cele și nu am fost pregătit pentru asta. Dar să știi că mi-a făcut plăcere să împărtășesc cu tine din secretele mele și acum, dacă sunt aproape sigur că vei dormi in casă, nu la ușa, parcă m-am mai liniștit puțin.

De cele mai multe ori, femeile sunt greu de citit, dar ce trebuie să reții tu, este că florile se descurcă de o mie de ori mai bine decât tine și de cele mai multe ori nu merită să-ți bați capul cu alte amănunte. Îți recunoști vina și pe viitor încerci să nu mai faci aceleași greșeli. Acum, daca o ții din greșeală in greșeală, să mă ierte Dumnezeu, dar s-ar putea să nu mai funcționeze nici mama florilor.

Vezi că nu merge la nesfârșit!

Te așteptăm cu drag și in următorul articol.