Arta kinetoterapiei, cu Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach at KinetoFit Performanță și vindecare

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 octombrie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach at KinetoFit.

În cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac, expertul Dragoș Luscan va vorbi despre arta kinetoterapiei, rolul acesteia în obținerea performanței și vindecare.

La 34 de ani, din care 10 a jucat handbal, urmaţi de colaborări preţioase ca preparator fizic şi kinetoterapeut cu Simona Halep, Horia Tecău şi Florin Mergea, Cristina Neagu, echipe de volei, polo, natație, handbal sau rugby, Dragoş Luscan îşi împarte timpul între proiectele cu sportivi de mare performanţă şi pacienţii de la clinica sa, KinetoFit. 

Mai bine de 18 ani a fost în lumea sportului de performanță, unde a obținut rezultate excepționale cu sportivi precum Simona Halep, Horia Tecău, Cristina Neagu, iar acum cu David Popovici.

De asemenea, a pregătit echipele naționale de handbal, atât feminin, cât și masculin, echipa feminină de handbal CSM București,

de natație, echipele de volei și polo ale clubului Steaua București, iar în prezent se ocupă de echipa de handbal masculin Dinamo București.

Printre realizările care confirmă profesionalismul lui Dragoș Luscan se numără: participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016,

medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial– alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României sau prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea.

Dragoş Luscan este licenţiat în “Sport şi performanţă motrică”, respectiv ”Kinetoterapie şi motricitate specială” în cadrul UNEFS, unde a urmat şi un master în ”Nutriţie şi remodelare corporală” şi un curs postuniversitar de preparator fizic, este licenţiat şi în Administraţie publică, iar la Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a antrenorilor predă Teoria antrenamentului sportiv.

Are la activ numeroase certificări în domeniu, iar în ultimii ani a participat la zeci de conferinţe şi reuniuni la nivel mondial pe teme de antrenament, mental coaching, nutriţie, kinetoterapie. Este şi instructor internaţional de tenis certificat ATP, precum şi membru al “European Athletics CoachesAssociation” şi “Global Professional Tennis Coach Association”.

De asemenea, are contracte cu diverse companii și lucrează cu oameni de business care vor să își îmbunătățească stilul de viață.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy,  terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.