Alegeri potrivite pentru performanţǎ şi vindecare prin kinetoterapie Emisiune Business Philosophy cu Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach KinetoFit

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach la KinetoFit.

În cadrul emisiunii  moderate de Romeo Chiriac, expertul Dragoș Luscan a vorbit despre arta kinetoterapiei, rolul acesteia în obținerea performanței și vindecare.

La 34 de ani, din care 10 a jucat handbal, urmaţi de colaborări preţioase ca preparator fizic şi kinetoterapeut cu Simona Halep, Horia Tecău şi Florin Mergea, Cristina Neagu, David Popovici, echipe de volei, polo, natație, handbal sau rugby, Dragoş Luscan îşi împarte timpul între proiectele cu sportivi de mare performanţă şi pacienţii de la clinica sa, KinetoFit.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema generala este cea a intuitiei si a claritatii. Adica ceea ce ne rezerva viitorul. Cu inima deschisa putem depasi frica si anxietatea de anticipare, putem gasi solutii la ceea ce privim acum ca fiind obstacole. In felul acesta reusim sa inaintam spre … viitor.

De astazi, timp de 8 zile, Venus, planeta iubirii si a compasiunii, ne insoteste mai intens, pentru a integra aceste virtuti. Pornind de la respectul si iubirea de sine, extinzandu-le apoi in cadrul relatiilor pe care le avem, fie ele personale sau profesionale, invatam sa ne  traim viata cu mai multa acceptare si deschidere.

Vindecarea vine din interior si se reflecta apoi si in viata noastra. Abia dupa aceea te poti gandi la performanta. Performanta in a-ti depasi limitele si limitarile si in a-ti indeplini scopurile. Precum in sport si in viata avem nevoie de antrenament zilnic, daca vrem sa ne miscam in directia dorita.

Faceti alegerile potrivite, avand compasiune fata de voi, cei din trecut si urmati pasii spre vindecare. Iar atunci cand este cazul si prin kinetoterapie!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.