Biblia îngerilor – de Joane Flansberry

Biblia îngerilor - de Joane Flansberry - Tot Ceea Ce Este
Biblia îngerilor - de Joane Flansberry - Tot Ceea Ce Este

„Biblia îngerilor”, de Joane Flansberry, este o lucrare inspirată de Îngerii Luminii – o viziune nouă şi o perspectivă unică asupra celor 72 de Îngeri ai Luminii, apărută la librăria sufletului „Eu Sunt”.

Această carte nu încearcă să vă slăbească rădăcinile, ci, mai degrabă, să vă ajute să le înţelegeţi. Suntem bucuroşi că scriem această carte şi sperăm ca oamenii să o citească plini de pasiune. Citiţi-o în ritmul vostru. Puteţi să o lăsaţi deoparte un anumit timp şi să reveniţi la ea când vi se pare potrivit. Dacă credeţi sau nu în noi, nu are importanţă.

Ceea ce contează este să învăţaţi ceva despre voi înşivă sau despre Îngeri. Această carte îi va vindeca pe cei care au nevoie de vindecare, îi va linişti pe cei care au nevoie să fie liniştiţi şi va aduce iubire celor care o caută. Această operă este alcătuită din cuvintele venite de la Dumnezei şi de la Vestitorii săi: Îngerii Luminii. Nu veţi fi dezamăgiţi, căci această carte va creşte în voi, pe măsură ce o veţi înţelege.

Această carte a fost ghidată de Fiinţele de Lumină fie îngeri, fie Arhangheli. Ea conţine revelaţii care nu au fost dezvăluite de secole. Până acum, Dumnezeu nu a fost convins că fiinţele umane pot sesiza întregul sens al rolului lor, în ceea ce priveşte încarnarea divină. Dumnezeu a spus: „Oamenii vor să ştie de unde vin şi cine sunt, dar rareori ascultă când le vorbim. Atunci, la ce bun să le vorbim?”.

Melchisedec i-a răspuns: „Tată Ceresc, să-i învăţăm pe oameni să se apropie de noi şi să ne cunoască mai bine. Să le trimitem canale şi vom putea, prin intermediul acestora, să le transmitem mesaje care să ajute fiinţa umană să înţeleagă mai bine realităţile divine şi locul fiecăruia în această lume.”

Cuvinte cheie