Tu esti picatura care face diferenta in lume

Tu esti picatura care face diferenta in lume

Suntem ceea ce continem in proportie covarsitoare – APA,  cca 70%. 

Suntem picaturi intr-un vast ocean de apa informata cu emotii, rostite si nerostite. Fiecare cu individualitatea sa, dar impreuna formand intregul.

Ne nastem si trecem prin viata incercand sa ne cunoastem;  invatand sa ne cunoastem; si sa ne stapanim propriile emotii, ce apar ca reactie la fluxul emotiilor celor din jur.

In natura, apa este fluida si curge liber daca nu este  ingradita. Dar, ea ingheata sub imperiul frigului sau se evapora, cand focul soarelui o mistuie.

In conditii extreme si noi copiem comportamentul apei: “inghetam” , atunci cand ne este  frica ori ne ingrijoram sau ne “incingem”, nu-i asa, atunci cand avem o suparare.

Stocam astfel in interiorul fiintei noastre emotii reprimate, care cristalizeaza in tipare de comportament nesanatoase, auto-distructive.

Doar cand ne exprimam liber emotiile, fara a le ingradi, putem fi noi insine. Doar in miscare ne eliberam forta creatoare, asemenea apei, care isi dezvaluie puterea ce exista in ea ca potential.

Cu cat ne mentinem mai curati in interiorul sufletului, cu atat vom fi mai sanatosi si mai echilibrati din toate punctele de vedere.

Fiecare picatura curatata conteaza! Atat pentru oceanul din interior, cat si pentru apele Planetei Albastre.

Tu esti picatura care face diferenta in lume.  Crede in tine inainte de a crede in altii. Nu te teme, asculta-ti sufletul la fiecare pas pe care il faci si atunci nu vei gresi.  Vei ajunge in siguranta la sfarsitul calatoriei tale. Sufletul tau a existat dintotdeauna, iar povestea lui nu are inceput si nici sfarsit. Ea a fost scrisa demult.

“Regatul” pe care trebuie sa-l cuceresti este regatul apelor tale. Invata sa iti stapanesti emotiile, apele tale interioare. Porneste in aceasta calatorie si, pe masura ce perseverezi, vei redescoperi frumusetea vietii.

Apa vietii cuprinde o infinitate de picaturi de momente.  Momente traite, nu doar spuse sau gandite. Ne manifestam in viata prin actiunile noastre. Clipele in care interactionam cu ceilalti sunt cele mai pretioase.  Acumulam in fiecare clipa experienta de viata, experienta pentru a deveni mai buni cu ceilalti si mai buni cu noi insine. Oamenii pe care ii intalnim ne reflecta cu fidelitate oglinda sufletului nostru. Tocmai de aceea, munca vietii noastre este puritatea! Puritatea emotiilor si a gandurilor!

Adauga in mod constient un strop de puritate in viata ta. 

Ia si tu parte la povestea INTREGULUI, la povestea  lui UNU! Povestea intregii Planete Albastre.

Ai permanent grija de gradina sufletului  tau, astfel incat ea sa infloreasca, in mod constient.