Bucuria fotbalului. Depășește-ți limitele, cu Robert Niță Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de joi, 17 februarie, de la ora 22:00, l-a avut ca invitat special pe fostul fotbalist internațional Robert Niță, informează Revista Sport Magazin.

Robert Niță este cunoscut mai ales pentru activitatea de la echipele Foresta Suceava și Rapid București. În sezonul 2000-2001 al Diviziei A a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri (9 marcate pentru Foresta Suceava dintre care 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000).

In cadrul emisiunii moderte de Romeo Chiriac, au discutat despre palmaresul lui Robert Niţă, cel care a rămas în memoria suporterilor ca simbol al Rapidului, anii săi de glorie fiind la gruparea din Giuleşti între 2000 şi 2004, pentru care a înscris 19 goluri şi a ajutat-o să câştige titlul în 2003.

Jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin, va vorbi în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor și tactici pentru a obține pariul verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite”.

Vizioneaza integral emisiunea aici:

: