Ce vei găsi la Agenda Bio # 12?

Agenda Bio revine în toamna 2019 cu surse de inspirație și motivație pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, armonios și echilibrat.
Credem că orice schimbare pozitivă, oricât de mică ar părea, are o importanță majoră în călătoria prin viață către o versiune mai bună a noastră.

Zona de târg reunește 50 de branduri preocupate de sănătatea ta și de mediul înconjurător, fie că vorbim despre alimente și nutriție, cosmetice naturale, produse eco pentru casă sau terapii alternative și materiale informaționale.

În cadrul evenimentului reunim specialiști și traineri din diverse domenii de activitate și interes, care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat. O parte dintre aceștia vor susține seminarii, ateliere de gătit, clase de yoga, conferințe. 

Te invităm să-ți refaci stocul de sănătate și energie, inspirație și determinare, dar și să-ți pregătești cămara și desaga cu produse grijulii de sănătoase pentru toamna și iarna hotărât de nerăbdătoare.

Ce vei găsi la Agenda Bio 12?

▶️ Zonă de târg cu produse naturale
▶️ Delicii vegetariene, vegane și raw-vegane
▶️ Seminarii, clase de yoga și alte activității (incluse în costul biletului de intrare)

Agenda Bio  #12

Data: 26-27 octombrie 2019
Locația: clădirea Casei Universitarilor București (Str. Dionisie Lupu 46 – în vecinătate de Cărturești Verona)
Program: 10:00 – 19:00
Pret: 8 lei de persoană, pe zi.
Copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Detalii si exemple de seminarii aferente editiilor anterioare gasiti  dand CLICK pe pozele de mai jos:

Cuvinte cheie