NEW YEAR – NEW YOU. Alege anul 2020 pentru a-ti trai viata in varianta optima!

Nu ne putem realiza niciun scop fara ajutorul corpului nostru.

Daca acum nu iti tratezi corpul ca pe cel mai de pret vehicul prin care iti traiesti viata, redescopera-te, alatura-te grupului si fa ca totul sa devina realitate.

Detalii eveniment:https://web.facebook.com/events/462768064654626/

Invata cum sa iti gestionezi corect corpul prin alimentatie, miscare fizica si curatenie psiho-emotionala, astfel incat sa ajungi la greutatea optima si sa aduci un stil de viata sanatos in „casa” sufletului tau.

Pentru rezultate durabile, programul se intinde pe durata a 4 saptamani, timp in care vei beneficia de:

  •  4 sedinte hipnoterapie de cate 90 min (hipnoza si tehnici NLP metoda inelul gastric virtual)
    Ne vom intalni concret pentru aceste sedinte o data pe saptamana, in datele de:

10,17, 24 si 31 ianuarie 2020, de la orele 18.30.

Daca nu poti participa in persoana, ai posibiitatea sa ni te alaturi in direct, ONLINE, la aceste sedinte, ce vor avea loc la Centrul Holistic Soma. (Ai nevoie doar de un calculator sau un telefon si o conexiune internet si ne poti urmari de oriunde!)

  •  un SUPORT AUDIO inregistrat, pentru intarirea sugestiilor necesare schimbarii obiceiurilor alimentare . Contine o meditatie ghidata cu sugestii de hipnoterapie pe care o vei asculta zilnic, pe toata durata programului (timp de 30 zile)
  • o sticluta de tratament cu REMEDII FLORALE BACH personalizate special pentru tine. Le vei folosi oral, sub forma de picaturi, timp de 21 de zile, pentru a sustine in corpul fizic curatenia psiho-emotionala necesara reducerii greutatii.

Ca BONUS vei primi si :

  •  un MODEL de EXERCITII FIZICE WORKOUT care te ajuta sa iti indeplinesti zilnic „norma minima” de 2 minute intense de miscare necesara corpului pentru a redeveni sanatos, plin de energie si vitalitate, exact asa cum iti doresti

–––––––––––––––––––––––––––––

Daca vii insotit de un prieten/prietena, beneficiati amandoi de
10% REDUCERE.


Mai jos gasesti mai multe DETALII despre metoda, program si organizare.

Tanjim dupa o stare de bine si un corp in care ne simtim confortabil, in care dorim sa traim nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata. Ne dorim o viata implinita si armonioasa, liber/a de atasamentele si convingerile negative care ne tin pe loc.
Sedintele programului iti pot aduce si tie raspunsurile, daca ni te alaturi.

Indiferent ca est supraponderal/a, ca ai doar cateva kilograme in plus sau ca vrei sa iti recastigi controlul asupra tiparelor comportamentale negative, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul si stilul de viata cu ajutorul PROGRAMULUI prin hipnoterapie, metoda inelul gastric virtual si tehnici de eliberare emotionala.

Fiecare din cele 4 sedinte ale programului este diferita si are rolul sau in acest proces de eliberare a tiparelor emotionale si comportamentale negative legate de alimentatie sau de alte dependente.

In cadrul sedintelor vom face cate o meditatie ghidata pentru relaxare profunda, timp in care au loc eliberari ale blocajelor emotionale. Aparent, ele nu au legatura directa cu surplusul de greutate acumulat, dar in realitate sunt absolut necesare pentru crearea unor noi obiceiuri pozitive, atat pentru a accesa o nutritie sanatoasa , cat si un stil de viata armonios.

Relaxarea fizica si mentala este apoi aprofundata prin ghidare si vizualizare, pentru intarirea sugestiilor privind noile obiceiuri alimentare si de viata, cat si a modelului optim de forma, greutate si dimensiune, pe car va doriti sa il manifestati.

Sugestiile apartin metodei inleul gastric virtual si foloseste tehnici de programare neuro lingvistica.

Vom sustine acest proces si cu ajutorul remediilor forale Bach, pentru echilibrarea emotiilor si tiparelor mentale negative.

Fiecare participant va primi o sticluta de remedii florale Bach PERSONALIZATE, care se administreaza sub forma de picaturi, pentru tratamentul pe durata a 3 saptamani.
Detalii despe remediile florale Bach gasiti aici: https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala

Indrazneste si aceseaza programul! Acorda-ti sansa de a te alatura celor care si-au schimbat nu doar greutatea si forma corpului, ci stilul de viata si modul in care inteleg alimentatia.

Programul de control al greutatii ce utilizeaza conceptul de inel gastric virtual va avea loc in cadrul a patru sedinte de cate 90 minute, fiecare folosind tehnici proiectate sa aduca schimbari permanente in obiceiurile tale alimentare si concentrarea asupra persoanei care doresti sa devi. Cum, pentru a forma un obicei nou, este nevoie de 21-28 de zile, cele patru sedinte vor avea loc pe parcursul a patru saptamani, cate una pe saptamana.

Mai multe detalii despre metoda gasesti pe https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-vindecare-reconectiva-1

Aminteste-ti ca acesta nu este un program destinat unei “reparatii pe termen scurt”, ci te va duce acolo unde vreti sa fii si sa ramai acolo, respectiv la varianta ta optima.
Recastiga controlul asupra corpului si al vietii intr-un mod sigur si natural. Uita de stresul gretatii si creste-ti in schimb stima de sine, eliminand tiparele mentale distructive. PROGRAMEAZA-TI acum o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, CU GREUTATEA OPTIMA PENTRU TINE.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor, femei si barbati, indiferent de varsta.

INSCRIE-TE trimitand un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Facilitator

Ileana Vlăduț

0722876801
Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

tel. 0722876801

Cuvinte cheie