Celebrul doctor american Souhel Najjar vine la București

In Stiri On
- Updated

La  invitația Fundației Alexandrion, celebrul medic neurolog Dr. Souhel Najjar din New York  vine în România. El va susține  o  expunere în cadrul conferinței MEDICS și  se va întîlni cu specialiști din București și Cluj-Napoca.

Dr. Souhel Najjar va avea și două întâlniri de specialitate la Cluj Napoca, una cu celebrul profesor Dafin Mureșan și alta cu un grup de  neurologi  de la Universitatea de  Medicină și Farmacie și din spitalele clujene.

În noiembrie 2018, la New York, Fundația Alexandrion a onorat  întreaga carieră a renumitului medic oferindu-i Premiul Constantin Brâncoveanu Internațional, la categoria Medicină, în cadrul ediției inaugurale a premiilor pentru SUA și Canada.

Doctorul Souhel Najjar și-a dedicat cariera diagnosticării și tratamentului epilepsiei  la pacienți de toate vârstele, a tulburărilor neurologice complexe și a bolilor autoimune ale sistemului central nervos.

Unul dintre cazurile rezolvate de dr. Najjar de-a lungul carierei sale a ajuns subiect de carte și de film difuzat pe în rețeaua Netflix. Este vorba despre cazul jurnalistei (a lucrat pentru New York Post) și scriitoarei  Susannah Cahalan, cunoscută pentru  volumul ”Brain on Fire”, în care a povestit experiența ei legată de spitalizare, după ce a contactat o boală rară autoimună, encefalita anti-NMDA, și despre medicul care a tratat-o și a ajutat-o să se vindece, nimeni altul decît Dr. Souhel Najjar.

You may also read!

REȚETA ZILEI de 19 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu