”Cheile Vieții” al doilea eveniment publicistic al lui Adrian C. Băjenaru (lansare de carte)

În urma debutului literar avut de autorul Adrian C. Băjenaru cu manualul de dezvoltare personală și evoluție spirituală ”Înapoi în prezent”, carte a ajuns în mâna a aproape o mie de oameni de la lansarea de Dragobete de anul trecut și până în momentul actual, lucrarea ”Cheile Vieții” își anunță apariția începând cu data de 31 Martie odată cu data lansării.

CE SUNT CHEILE VIEȚII?

Un instrument foarte promițător de creștere compus dintr-un pachet variat de carduri cu mesaje vin în ajutorul utilizatorului. Aceste mesaje se pliază pe anumite caracteristici, blocaje, suferințe, convingeri limitative, lipsa motivației în legătură cu anumite proiecte de viață ori relații și validează, decongestionează și mobilizează energiile psihice, volitive, motivationale și fiziologice astfel încât persoana să atingă potențiaul său maxim. 

Fiecare card conține o meditație contemplativă care ne ajută să deschidem acea poartă blocată din interiorul nostru. Aceste meditații pot fi descărcate în interiorul telefonului urmând calea descrisă în interiorul ghidului de utilizare.

PLUMB – AUR – ESENȚĂ

Fiecare cheie deține la rândul ei o serie de trei caracteristici care sunt asociate unor concepte din alchimie: 1) plumb; 2) aur și 3) esență.

Deși alchimia a fost greșit înțeleasă întrucât concepția generală este aceea că alchimiștii erau niște personaje mistice, medievale care practicau un soi de pseudoștiință agățându-se de iluzia transformării plumbului în aur, autorul Adrian Băjenaru redimensionează aceste idei străvechi într-o formă nouă și utilă zilelor noastre: Plumbul reprezintă Umbra (ce nu ne place la noi dar proiectăm în ceilalți) , Aurul, Lumina (ce ne este latent în noi și admirăm la ceilalți) și Esența (caracteristicile care ne dau autenticitate).

LANSAREA ”CHEILOR VIEȚII”

Cardurile împreună cu ghidul de utilizare vor fi lansare în incinta studioului de yoga Sunt un Copac de pe Calea Victoriei, Nr. 26 în data de 31 Martie între orele 19.45-21.30. În cadrul evenimentului de lansare se va face și o demonstrație a modului de utilizare a pachetului de 30 de carduri. Gazdele dumneavoastră vor fi Adrian C. Băjenaru, Andreea Pautov și alți prieteni ai autorului și invitați surpriză.