Copiii din România au bătut recordul la Arena Naţională

Ieri, la meciul de fotbal România – Norvegia ,  29 854 de spectatori  au asist la partida vitală pentru preliminariile EURO 2020.

Asta înseamnă că în jur de 27.000 de copii au fost prezenţi în tribunele Arenei Naţionale, conform regulii instituite de organizatori care prevede să existe un adult însoţitor la 10 copii veniţi la meci.

Este un adevărat record în materie – până acum, performanţa pentru meciurile la care au avut acces doar copii era deținut de o partidă din Europa League, Partizan Belgrad – AZ Alkmaar 2-2, când au fost prezenţi 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor.

Copiii veniţi să-i încurajeze pe tricolori s-au ţinut de promisiune – au creat din start un vacarm de nedescris şi au încurajat cu frenezie naţionala lui Cosmin Contra.  Emoţia de a fi pe stadion la un meci al idolilor lor a depăşit orice aşteptări.

Tricolorii nu au rămas indiferenți față de  spectatorii copii aflati în tribunele Arenei Naționale

Jucătorii au ieșit la încălzire cu un banner pe care era scris un mesaj special. ”Pentru dragostea voastră curată, / Nu ne vom opri din luptă niciodată”.

România – Norvegia | Copiii au cântat imnul național

A fost o atmosferă unică la meci. Puștii veniți din toată țara au ajuns la Arena Națională, cu autocarele, și au început să cânte imnul național ”Deșteaptă-te, române”. Copiii au fost echipați cu steaguri și fulare cu România gata să-i susțină pe tricolori.

 

 

Cuvinte cheie