Credite nebancare cu istoric negativ la IFN-uri

Mulți se confruntă cu o situație asemănătoare. Din cauza situației financiare, ai fost nevoit să faci un împrumut bancar pentru a putea acoperii niște cheltuieli neprevăzute. Dar când ți-e lumea mai dragă, alte cheltuieli neprevăzute cu caracter urgent au apărut în viața ta și ai fost nevoit să amâni plata unei rate, astfel, istoricul tău de plata este unul negativ. Tot mai multe instituții au început să refuze oferirea de credite nebancare cu istoric negativ persoanelor în nevoie. Însă, mai există metode de a intra în posesia unui credit nebancar cu istoric negativ fară a fii nevoit să aștepți ștergerea istoricului.

 

Poți împrumută de la familie

Deși este o metodă neconvențională, împrumutul de la unul din membrii familie poate reprezenta o soluție la o astfel de problemă. Trebuie să ai totuși în vedere faptul că aceste împrumuturi au și părți negative. Nu dorești să rupi o relație cu unul din membrii familiei din cauza neplatei la timp. De aceea, este absolut necesar să te asiguri că poți plăti ratele la timp pentru a evita orice ceartă care poate apărea. Este bine, ca înainte de a apela la un astfel de împrumut, să verifici și alte metode prin care poți intra în posesia unui credit, chiar dacă istoricul tău este unul negativ. Dacă nu găsești altă soluție, asigură-te că vei discuta toate condițiile împrumutului cu familia ta, astfel încât, să nu te trezești că îți vor fii ceruți toți banii înapoi pentru că acel membru al familiei, de la care ai împrumutat bani, are mare nevoie de ei. Când apelezi la un împrumut de la familie, nu te aștepta să ai parte de înțelegere când vine vorba de întârziere a plății ratelor. Nu dorești să ai un istoric negativ și în familie.

 

Apelează la un IFN pentru credite nebancare cu istoric negativ

 

Deși nu toate IFN-urile îți vor împrumuta bani dacă ai un istoric negativ, în cadrul acestui articol vei afla că exista și astfel de companii care îți vor oferii creditul necesar fără să țină cont de istoricul tău negativ. Când te decizi să apelezi la un IFN, poți avea siguranța că vei fii tratat ca și într-o banca normala, iar în unele cazuri chiar mai bine. Poți uita de toate cozile infernale și de drumurile obositoare prin frig și ploaie doar pentru a afla că nu te califici pentru un credit. Când este vorba de bănci care acordă credit cu istoric negativ, un IFN este locul perfect pentru a afla ce suma poți împrumuta în funcție de salariul și nevoile tale. Ai opțiunea de a veni la sediul IFN-ului pentru acest împrumut. Acest lucru nu va însemnă că vei fii nevoit să stai la o coadă asemănătoare cu cea de la bănci. Vei fii ajutat instant de unul din operatorii sediului pentru a intra în posesia împrumutului. Însă, dacă nu dorești să te deplasezi, tot procesul de verificare și creditare al unui împrumut, poate fii făcut 100% online. Trebuie doar să accesezi site-ul IFN-ului, iar acolo vei fii ghidat în cel mai simplu mod pentru a aplica la un credit.