Cum poti face mai multa miscare toamna

Cei mai multi oameni suspina dupa caldura verii si dupa zilele de concediu, insa si toamna poti lua parte la activitati placute. Mai mult, in acest anotimp poti face mai multa miscare datorita faptului ca nu vei mai fi chinuit de caldura.

Cand este cald nu prea esti motivat sa iesi din casa si sa faci exercitii, insa acum lucrurile se schimba. Plimbarile in parc seara sunt o adevarata placere datorita faptului ca a inceput sa mai adie vantul si te poti bucura de timpul tau petrecut in natura fara sa te simti epuizat din cauza caniculei, aminteste eHow.

De asemenea, poti merge impreuna cu familia la gradina zoologica deoarece in aceasta perioada animalele sunt mult mai active si le poti vedea in actiune. Vara, aceste vietati se ascund de soare si risti sa nu le vezi, daca sunt in custi. Acum, lucrurile se schimba. In plus,vei face destula miscare incercand sa pastrezi ritmul copiilor care alearga de la cusca sau un tarc la altul.

Poti iesi cu familia sau prietenii sa in aer liber la un tenis, volei ori badminton. O idee buna de a face miscare si de a te distra este sa incerci bocce, un joculet care presupune a se aduce o serie de mingi de lemn cat mai aproape de o minge reper, a adversarului, insa fara a o atinge pe aceasta.

Imbina utilul cu placutul si mergi la cumparaturi. Poti gasi foarte multe reduceri in aceasta perioada, iar o zi de alergat prin mall-uri inseamna multe calorii in minus.

Curata si decoreaza-ti casa pentru toamna. Curatenia in toata casa poate dura cateva ore, iar miscarea facuta in acest timp te ajuta sa te pastrezi in forma. Dupa ce ai facut ordine, urmeaza elementele de decoratiune. Apoi, casa ta va fi gata de oaspeti, iar tu intr-o forma fizica de invidiat.  (sursa:ziare.com)

Cuvinte cheie