Decoratiuni de efect si ieftine care transforma locuinte

Decoratiuni de efect si ieftine care transforma locuinte

Locuinta este spatiul personal care te face sa te simti acasa, linistita, confortabila, in largul tau, avand aproape decoratiuni personalizate, pe placul tau.

Uneori chiar si cele mai bine organizate si cele mai inteligent decorate dintre incaperi par sa isi piarda din farmec. Am cerut ajutorul specialistilor in design interior, care au venit cu o serie de idei simple care sa te ajute la amenajarea unui spatiu vibrant si cald in acelasi timp. Iata care sunt elementele care nu incarca locuinta si care contribuie la realizarea ambientului prietenos mult visat.

Oglinzile

Oglinzile sunt elemente decorative care atrag energiile pozitive. In cultura chineza oglinda este asociata cu puritatea sufletului, este simbol al regalitatii si al feminitatii. Acest element decorativ  este unul care proiecteaza lumina si creaza iluzia optica de mare, de spatiu. Oglinzile decorative sunt printre cele mai versatile dintre elementele decorative, nu isi pierd farmecul, sunt inspirate si contribuie la intregirea unui ambient bine realizat.

Avantajul oglinzilor decorative este ca pot fi montate oriunde, in living, in bucatarie, pe hol sau in dormitor. Varietatea mare de modele si forme transforma oglinda in adevarate achizitii. Te poti bucura de un living cu accente moderne alegand o oglinda cu aspect minimalist, sau de  un decor retro cu o oglinda cu rama mare decorata cu numeroase elemente.

 

Statueta

Statueta este un alt element care iti transforma locuinta. Este o piesa cu personalitate puternica, care completeaza perfect ambienturile bine organizate. Nu ocupa spatiu mult insa emana caldura, eleganta si atitudine. Poti alege o statueta realizata din rasini, bronz, lemn, sticla sau alt metal. Statuetele sunt disponibile intr-o varietate mare de forme si dimensiuni, de aceea pot fi integrate cu usurinta, in ambient.

Pot fi integrate in mobile, pe birou, pe raftul de carti , pe pervaz sau chiar direct pe podea. Statueta ofera personalitate locului si ii imprima o nota de eleganta.

Perne decorative

Pernele decorative continua sa fie cele mai vibrante elemente decorative. Pot fi aruncate cu nonsalanta pe canapea, sau puse intr-o ordine bine definita. Montate pe fotoliu, aruncate pe jos sau puse una peste alta, acestea contribuie la crearea unui ambient primitor, cald, relaxant. Sunt disponibile sub diferite forme si intr-o varietate mare de culori, fapt ce le face usor de integrat. Un alt detaliu care le sporeste versatilitatea tine de textura. Moi, aspre, cu late, pufoasa sau simple si delicate, astfel pot fi stofele care le acopera si le definesc.

Pernele decorative sunt printre cele mai indragite si mai putin costisitoare dintre accesoriile care te ajuta sa iti personalizezi locuinte. Nu ezita sa te bucuri de avantajele lor.

Vas pentru flori

Florile produc bucurie in orice anotimp, sunt elementele care ofera prospetime, caldura si parfum. Sunt elementele care te ajuta sa iti personalizezi locuinta si sa creezi acel ambient prietenos la care abia astepti sa ajungi, dupa o zi obositoare de munca. Daca ai hotarat ca florile sunt element must have in locuinta ta, este momentul sa achizitionezi vase potrivite, versatile care te ajuta sa pui in valoare florile. Din sticla transparenta, din sticla vopsita sau cu aspect metalic, conica, rotunda sau stil borcan vaza in care asezi florile ofera o nota de eleganta sau accente dinamice.

Suport pentru carti

Nicio locuinta nu este completa fara carti, acestea iti ofera momentele de destindere si relaxare mult dorite. Te ajuta sa iti incarci bateriile in fiecare zi, si sa faci fata mai usor provocarilor cotidiene. Insa si acestea pot fi transformate in elemente decorative moderne cu ajutorul accesoriilor potrivite. Un suport inteligent montat iti confera acea stare de spirit care te indeamna sa te bucuri de ele.

 

Acestea sunt conform specialistilor cateva dintre accesoriile putin costisitoare, care nu acapareaza locuinta, care intregesc orice incapere inteligent amenajata.