Intre joc si realitate, la Captive Escape Room

Intre joc si realitate, la Captive Escape Room

Bucura-te de o activitate captivanta, alaturi de familie, prieteni sau colegi. Pentru a duce misiunea la bun sfarsit, va trebui sa colaborati permanent, sa rezolvati provocari de natura logica sau sa spargeti coduri in spatele carora se ascund informatii vitale.

Cam asa se vede realitatea din Captive Escape Room. 

Cauti o activitate distractiva pentru angajatii tai? Fa o rezervare aici.

Ce trebuie sa faci? Sa vii si sa te distrezi, daca te simti bine si esti atent, totul se va lega. Poti alege dintre jocurile disponibile. Iti dezvaluim mai jos doua dintre acestea.

Team Battle

The Pegasus Project este un joc online de tip escape room, care va creste eficienta, motivatia si interactiunea sociala in cadrul echipei tale. Prin natura provocarilor, stimuleaza cooperarea, gandirea logica si capacitatea de identificare a solutiilor sub presiunea timpului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Deoarece poate fi jucat remote, este o activitate ideala de teambuilding pentru angajatii care se vad rar sau doar in videoconferinte.

In plus, un numar nelimitat de echipe pot participa simultan, incercand sa obtina un timp cat mai bun.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si noi iti vom oferi o activitate super distractiva, care va tine oamenii conectati, chiar si de la distanta.

Coca-Cola The Secret

Hai cu noi inapoi in 1886, cand John Pemberton inventa reteta originala Coca-Cola! Incercand sa gaseasca ambalajul perfect, angajează o echipa de designeri care, in gluma, ii ascund in birou mai multe modele de sticle. Dupa 60 de minute, Pemberton reuseste sa duca misiunea la bun sfarsit si sa le gaseasca pe toate, iar ideea ii place atat de mult încat promite sa pastreze biroul neschimbat pana astazi. Intra si tu in joc si treci prin istoria sticlei Coca-Cola! Iti ajung 60 de minute? Taste the feeling!

Ce presupune experienta “Coca-Cola – The Secret”? Atentie, rabdare, imaginatie si multa inspiratie. Jocul neliniar va face ca toti jucatorii sa fie implicati in mod egal, insa numai munca in echipa poate garanta succesul.

 

Cuvinte cheie