Demonstraţie de tenis şi multe surprize dulci pentru cei mici la Dr. Oetker Junior Trophy

In Agenția de Impresii On

Antrenoarea de Fed Cup, Alina Tecşor şi fostul jucător de fotbal Cătălin Liţă au oferit o demonstraţie de tenis copiilor participanţi la Dr. Oetker Junior Trophy, care au avut parte şi de alte numeroase surprize.

„Sunt onorată să fiu în mijlocul celor mici la cea de a VII-a ediiţie a Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai importantă competiţie din sud-estul Europei pentru copii până la 14 ani. Este impresionant la ce nivel a crescut competiţia Dr. Oetker Junior Trophy, ca număr de participanţi şi ca valoare. E admirabil ce face Dr. Oetker pentru sprijinirea performanţei în rândul celor mici şi pentru tot tenisul românesc, prin Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma. Sunt onorată să coordonez cu sprijinul federaţiei un program de popularizare a tenisului în şcoli. Asta având în vedere şi rezultatele excepţionale ale fetelor, care au ajuns în elita mondială. Sper să ajungem cu cât mai multe jucătoare în a doua săptămână la Roland Garros”, a declarat Alina Tecşor.

„Nu mi-aş fi imaginat că se poate organiza în România un turneu de asemenea anvergură pentru copii, precum ce am găsit aici la Dr. Oetker Junior Trophy. Acum înţeleg cum se explică rezultatele excelente înregistrate la ora actuală în tenisul românesc, prin faptul că se investeşte de mulţi ani în copii. Am şi eu copii şi mă încântă că există sprijin pentru cei mici de la sponsori, precum Dr. Oetker. Tenisul pentru mine este o pasiune descoperită recent, dar deja sunt captivat de sportul alb. Foarte mulţi fotbalişti joacă tenis”, a spus fostul jucător al Stelei şi FC Naţional.

Cei doi au schimbat câteva mingi cu Văcuța Paula şi cu copiii prezenți la cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy. Vacuta Paula a oferit numeroase surprize dulci şi materiale promoţionale celor mici. De asemenea, a avut loc o degustare Paula Pudding.

La cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc în cursul acestei săptămâni la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, concurează 156 de sportivi din 26 de țări.

 

Pe site-urile www.frt.ro şi site-ul Turneului – juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina https://www.facebook.com/TennisStarsOne/se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

You may also read!

De ce sa alegi terapia florala Bach

Ai probleme emotionale de mult timp? Suferi de atacuri de panica, anxietate de anticipare? In situatii stresante simti ca

Read More...

REȚETA ZILEI de 17 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Scoate din vocabularul tau 3 expresii pe care le folosesti si iti afecteaza negativ viata!

Cum poate limbajul sa-ti saboteze sanatatea? Cum poate abilitatea ta de vindecare sa fie influentata de cuvintele pe care

Read More...

Mobile Sliding Menu