Descoperă articolele pe care le poți cumpăra încă din timpul verii pentru începutul școlii!

Pentru cei mici, toamna reprezintă începutul unui nou capitol, iar pentru părinți o mulțime de cheltuieli. Tocmai de aceea, specialiștii le recomandă tuturor adulților să înceapă cumpărăturile încă din timpul verii.

 

Astfel, totul va fi mai ușor de organizat. Și în plus, nimic de pe listă nu va fi uitat, întrucât achizițiile vor fi făcute cu calm și răbdare. Vestea bună este că, deși e deja mijlocul verii, mai ai suficient timp dacă începi chiar de astăzi. Așadar, descoperă, în continuare, care sunt articolele pe care trebuie să le cumperi.

 

Iată ce NU trebuie să lipsească din coșul de cumpărături pentru începutul școlii!

 

În funcție de cât de mic sau de cât de mare este copilul tău, fiecare an școlar vine cu noi cerințe. Însă, există trei categorii de articole care nu lipsesc niciodată de pe listă: încălțămintea, hainele și rechizitele.

 

  • Încălțăminte – copiii cresc extrem de repede, așadar, chiar dacă nu este vreun împătimit al modei, care își dorește mereu articole noi, cu siguranță va avea nevoie de o altă încălțăminte din simplul motiv că cea de anul trecut nu îi mai vine. Indicat este să alegi o pereche de pantofi pentru copii de calitate și una sport potrivită pentru orele de educație fizică. Bineînțeles, dacă îți dorești, poți alege și mai multe modele. Totul este ca cel mic să se simtă confortabil în prima zi de școală.

 

  • Articole vestimentare – când vine vorba despre haine, lucrurile se complică puțin. Cumpărăturile diferă în funcție de sexul copilului tău. De exemplu, cele mai multe fetițe își doresc nenumărate rochițe și fustițe, pe când băieții se rezumă doar la două, trei perechi de pantaloni. Oricum, ține cont că și, în acest context, va trebui să te pregătești cu câteva ținute pentru zilele obișnuite de mers la școală și cu cel puțin una pentru orele de sport. Ai grijă să alegi articolele potrivite pentru toamnă și ține minte, confortul celui mic trebuie să primeze.

 

  • Rechizite – înainte de a pleca la cumpărături, fă o listă cu produsele de care știi că are nevoie cel mic. Ține cont că, de la an la, necesitățile școlarului se schimbă. Așadar, ar fi bine să te interesezi în prealabil ce materii va avea din toamnă. În orice caz, nu ar trebui să îi lipsească caietele de română, de matematică și de muzică, stiloul, creioanele colorate, blocul de desen și acuarelele.

 

Acum că ai aflat care sunt articolele pe care trebuie să le cumperi înainte de începerea școlii, nu mai pierde timpul și dă fuga la magazin sau, dacă nu vrei să te complici, comandă-le online. Însă, oricare variantă ai alege, ai grijă ca, înainte, să îi ceri părerea și celui mic, astfel încât să poți fi sigur că este mulțumit și fericit cu noile produse cumpărate. Mai ales dacă noul an școlar este primul pentru micuțul tău. Atunci va trebui să îl ajuți să se obișnuiască cu ideea. Oricum ar fi, gusturile copiilor sunt foarte diferite de cele ale adulților, așa că, o pereche de pantaloni, de exemplu, care nu-i place prichindelului tău, poate sfârși aruncată într-un colț al șifonierului.

 

Sursa foto: Shutterstock.com