Echipa F64: Sărbătorim împreună cu voi 21 de ani de pasiune pentru Fotografie!

Ne-am dorit să aducem împreună toți oamenii care împărtășesc această frumoasă pasiune pentru fotografie, videografie și tot ce înseamnă acest tip de artă vizuală!

Am reușit să formăm în cei 21 de ani o comunitate de oameni extraordinari, fotografi profesioniști care transpun în fotografii stări, emoții, povești, oameni care ce se ocupă de producție video, audio și fac acest lucru cu pasiune, oameni pentru care fotografia este doar un hobby în timpul liber sau oameni care pur și simplu au plăcerea de a admira niște cadre frumoase.

Pentru a sărbători acest frumos parcurs, am pregătit pe site-ul nostru și reduceri de 21% la mai multe categorii de produse din site, ce vor fi valabile până pe 3 octombrie 2022.

Telul nostru a fost să dezvoltăm comunității de fotografi și videografi din țara noastră și am căutat permanent soluții pentru a progresa.

Astăzi suntem foarte mândri pentru faptul că am reușit să atingem ceea ce ne-am propus în urmă cu 2 decenii, atunci când am pornit la drum și vrem să vă mulțumim vouă, partenerilor noștri, pentru faptul că sunteți în continuare alături noi!

 

Echipa F64