Alegeri potrivite pentru relația maestru – discipol în dezvoltarea personală

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut  astazi ca invitați special pe Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate, deținător a numeroase recorduri în ape libere și pe

Anton Zamfir, poloist la Barcelona International Water Polo Academy, component al primei ștafete românești care a traversat Canalul Mânecii și participant la Finala OceanMan.

Cei doi au vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre acțiunile la care au participat și despre relația maestru – discipol în dezvoltarea personală.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Marte, astrul razboinic, isi face simtita prezenta in urmatoarele 8 zile, aducad in prim plan tema actiunii. Vom fii cu totii mai predispusi sa o luam pe repede inainte, atat in gandire, vorbire si actiune.

Avem nevoie de actiune, de antrenament si de un mental puternic daca dorim sa facem performanta.

Tema universala actuala este cea a supraabundentei. Ea vine la pachet cu imaturitatea noastra privind tiparele de comportament. Ne invartim in cerc, traind in trecut, avand comportamente de supravietuire adanc intiparite in ADN, desi lumea s-a schimbat de mult.

Este important sa stabilim ce inseamna abundenta pentru noi insine: bogatie, relatii, sanatate.

Observati-va pe voi insiva, starea emotionala, gandurile si reactiile pe care le aveti.

Faceti alegerile potrivite pentru a va creste autocontrolul si pentru a va gestiona mai bine corpul si psihicul, astfel invat sa fie in armonie.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!