Exercitii de admiratie

In Mental Coaching On
- Updated

Contemplarea unor obiecte, a unor peisaje placute, are un efect transformator. Exercitiile de admiratie iti permit sa inveti sa apreciezi lucrurile simple si sa fii mai bine dispusa.

Cand traim o sincera admiratie, devenim mai generosi, binevoitori, mai multumiti de vietile noastre si, prin urmare, mai fericiti. Inclusiv imunitatea este mai ridicata!

Daca in cursul saptamanii nu poti pleca din oras, admira rasaritul sau apusul de soare, copacii sau florile, opreste-te sa te joci cu un catel simpatic sau priveste un copil

Poti sa citesti biografiile oamenilor care te-au inspirat, sa privesti fotografiile pe care le-ai facut in acele vacante minunate sau sa urmaresti documentare despre planeta, unde vei vedea peisaje care iti taie respiratia.

Admiratia este strans legata de un nivel mai ridicat al dezvoltarii personale. Prin urmare, capacitatea de a admira peisaje, obiecte si persoane din jurul nostru ne ajuta sa fim mai conectati cu noi insine si sa ne sporim buna dispozitie.

Generozitatea provine nu doar din simpla privire a mediului ci din capacitatea de a percepe frumusetea in lucrurile din jur.

Daca vrei ca starea de bine sa persiste mai mult, acorda-ti timp pentru a trai sentimentul de apreciere si a te bucura de momentul in care esti.

La final de saptamana alege sa mergi la munte, in drumetii, sau in orice plimbare iti permite descoperirea de locuri noi, uimitoare.

sursa:psychologies.ro

You may also read!

Pancarde cu numele jucătoarelor și multe surpize de la Dr. Oetker pentru fanii de la BRD Bucharest Open

Fanii aflaţi în tribună la Arenele BNR au primit pancarde cu numele jucătoarelor din România la BRD Bucharest Open

Read More...

Uleiul de in: 6 Argumente pentru a bea câte 1 lingură în fiecare zi!

Uleiul produs din semințele de in are proprietăți curative și tămăduitoare pentru organismul nostru. În compoziția lui intră chimicale

Read More...

16 Citate motivaționale care te vor ajuta să gândești pozitiv! Calea spre succes începe de la gândurile tale!

În acest Univers, deții controlul total asupra unui singur lucru – asupra gândirii tale. Gândurile și sentimentele tale îți

Read More...

Mobile Sliding Menu