Exercitii de admiratie

In Mental Coaching On
- Updated

Contemplarea unor obiecte, a unor peisaje placute, are un efect transformator. Exercitiile de admiratie iti permit sa inveti sa apreciezi lucrurile simple si sa fii mai bine dispusa.

Cand traim o sincera admiratie, devenim mai generosi, binevoitori, mai multumiti de vietile noastre si, prin urmare, mai fericiti. Inclusiv imunitatea este mai ridicata!

Daca in cursul saptamanii nu poti pleca din oras, admira rasaritul sau apusul de soare, copacii sau florile, opreste-te sa te joci cu un catel simpatic sau priveste un copil

Poti sa citesti biografiile oamenilor care te-au inspirat, sa privesti fotografiile pe care le-ai facut in acele vacante minunate sau sa urmaresti documentare despre planeta, unde vei vedea peisaje care iti taie respiratia.

Admiratia este strans legata de un nivel mai ridicat al dezvoltarii personale. Prin urmare, capacitatea de a admira peisaje, obiecte si persoane din jurul nostru ne ajuta sa fim mai conectati cu noi insine si sa ne sporim buna dispozitie.

Generozitatea provine nu doar din simpla privire a mediului ci din capacitatea de a percepe frumusetea in lucrurile din jur.

Daca vrei ca starea de bine sa persiste mai mult, acorda-ti timp pentru a trai sentimentul de apreciere si a te bucura de momentul in care esti.

La final de saptamana alege sa mergi la munte, in drumetii, sau in orice plimbare iti permite descoperirea de locuri noi, uimitoare.

sursa:psychologies.ro

You may also read!

REȚETA ZILEI de 25 Mai pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

THE ICONIC ESTATE: Împărtășim momente speciale alături de consumatorul nostru

THE ICONIC ESTATE s-a lansat oficial, în cadrul unui eveniment de mare amploare, desfășurat la Palatul Ghica Tei, și

Read More...

Alexandrion Group înființează The Iconic Estate

Producătorul și distribuitorul de vinuri și băuturi alcoolice Alexandrion Group anunta crearea unei noi firme: The Iconic Estate, acesta

Read More...

Mobile Sliding Menu