Fabrica de campioni mondiali – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 15 septembrie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe președintele Federației Române de Fotbal Tenis, Frederico Tchabass Tavares.

În cadrul emisiunii care va fi moderată de Romeo Chiriac se va vorbi despre Campionatul Mondial de fotbal tenis care se va organiza în România, despre „fabrica” de campioni mondiali români din carul acestei discipline sportive și despre programele de recuperare a copiilor din zonele defavorizate și a formării lor ca oameni.

Acest lucru l-a realizat Frederico în cadrul unor programe speciale de sport și mental coaching, formând câteva mii de oameni adevărați din 1976 de când a venit în România și până acum.

A luat copii din orfelinate și din zone defavorizate și i-a modelat să devină caractere puternice și să se integreze în societate.

Cu banii câștigați din medaliile  de campioni europeni și mondiali aceștia și-au întreținut familiile.

Apoi i-a îndrumat către facultate, le-a găsit joburi și i-a ajutat să-și întemeieze familii. Printre aceștia se numără actori, senatori și oameni de business.

De asemenea, în cadrul emisiunii terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potivite , iar actorul Victor Yila pastila „Munca la negru„.