FORTA – PUTERE – MAIESTUOZITATE

“Frumusetea fiarei”, cheia genelor cu numarul 34, ne poarta prin inelul destinului din I Ching in perioada 23-27.11.2018, relevandu-ne puterea umana individuala.

Una din cele mai vechi umbre – forta, isi are radacinile in vremea indepartata a suprematiei dinozaurilor. Desi am evoluat ca specie, inca incercam sa folosim forta (puterea bruta fara constiinta de sine) pentru a face ca lucrurile sa se intample in directia dorita de noi. Inca nu ne dam seama si nu intelegem ca de fapt, in astfel de cazuri, forta  este cea care ne conduce si ne controleaza pe noi. Ea curge fara sa avem vreo putere asupra ei. Uneori, in cazul fericit, ne dam seama de acest aspect abia dupa utilizarea fortei. Ne putem purta inuman sau prosteste, iar ceilalti nu inteleg in acele momente cum de suntem atat de orbi si nu ne dam seama de acest comportament. Ideea este ca aceasta cheie nu are constiinta de sine nici macar la cele mai inalte niveluri. Ea tine pur si simplu de a face activitatea potrivita la momentul potrivit. O vedem cel mai clar la copiii care fac un sir nesfarsit de acivitati fara sa constientizeze limitarile sau persoanele aflate in afara lor. Ei sunt condusi de o energie ce izvoraste din plexul sacral (zona dedesubtul buricului), un centru de mare putere, in care nu este localizata vreo constiinta, dar care este puternic conectata la plexul solar, unde e afla o retea neurala enorma si complexa. Aici, in abdomen, este localizat adevaratul centru de putere.

Forta vine din minte, pe cand puterea vine din abdomen. La frecventa darului, aceasta constiinta pura ne da o teribila vitalitate primara si ne ajuta sa actionam in armonie cu fortele naturii.

Prin inelul destinului (cheile genelor nr 34 si 43) fortele evolutiei si involutiei se intersecteaza. Trebuie sa iti cresti prin eforturi personale frecventa, daca vrei sa evoluezi, dar, in acelasi timp, o forta superioara exterioara omului permite ca acest fapt sa se realizeze.

Eroii si eroinele sunt facuti si pe pamant si in ceruri. Acesta este paradoxul.

Cheia 34 contine si un mare secret legat de trezire, prin aceea ca individul trebuie sa isi transceanda frica genetica legata de supravietuire, fiind pe deplin prezent in fiecare clipa si renuntand la ceea ce ii pare a fi individualitatea proprie.

La cea mai inalta frecventa, maiestuozitatea te curata de  orice frica si se releva constiinta pura a inteligentei fizice a trupului tau. E ca si cum intregul Univers ti s-ar misca prin corp; o fuziune pura a planurilor superioare ce infuzeaza maiestuozitatea trupului pe planurile inferioare.

 

RECOMANDARI

Lasa forta vietii sa curga in directia in care vrea ea sa mearga si nu incerca sa o fortezi sa curga in directia in care vrei tu. Planul pe care l-a pregati Dumnezeu pentru tine este cu mult mai bun decat cel ma maret plan pe care l-ai gandit tu vreodata.

Daca te surprinzi ca o iei “pe aratura”, opreste-te cat mai repede, trage aer in piept si ia o pauza, pana te clarifici. Foloseste tehnica STOP-ului pentru a deveni cat mai constient de tine si a fi prezent. O gasesti descrisa aici: http://perfectlotus.ro/blog/tehnica-stopului-crearea-unei-discontinuitati/

Misca-te cat mai natural posibil. Danseaza, fa sport, yoga  sau orice alta activitate care iti aduce relaxare si bucurie.

Dintre REMEDIILE FLORALE BACH  iti recomand  Corcodusul (Cherry Plum) daca simti ca iti scapa emotiile de sub control si devii vulcanic, Verbina (Vervain) daca tinzi spre fanatism in a-ti sustine unele opinii, Castanul alb (White Chestnut), pentu a scapa de gandurile obsesive si Vita de vie (Vine), daca devii abuziv sau agresiv in relatiile cu ceilalti.

Pentru alte emotii negative,  gasesti indicatiile pentru toate cele 38 de remedii florale aici : https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala   sau aici http://perfectlotus.ro/despre-remedii-florale-bach/

Foloseste uleiuri esentiale pentru relaxarea trupului:  lavanda, bergamota, Ylang Ylang, Neroli, iasomie, menta si eucalipt.

Din punct de vedere fiziologic ne vom focusa in urmatoarele zile pe PLEXUL SACRAL si pe aminoacidul ASPARAGINA, ce mentine echilibrul nervos.

Consuma ALIMENTE bogate in aminoacidul ASPARAGINA. Cele mai importante surse de asparagină sunt: carnea de vită, pui, produse lactate, fructe de mare, peşte, ouă, sparanghel, soia, alune, nuci şi cereale integrale.

Pasarile si animalele TOTEM care vin ca mesageri in aceasta perioada, indiferent ca-ti apar in vis sau in realitatea cotidiana, sunt EMU si URSUL, iar piatra/mineralul perioadei este de fapt o “ruda” a lignitului, numita JET  (ce provine din lemn).

Pentru a intelege care este mesajul pe care vor sa ti-l transmita, observa ce ganduri, imagini sau senzatii iti apar in corp si vei deslusi raspunsul.

Sa ne fie de folos pentru o viata in armonie.

Ileana Vladut

Terapeut holistic
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro

 

 

Cuvinte cheie