Tu esti transparent? Elibereaza gandul prin cuvintele potrivite

In Dezvoltare spirituală, Gândul Zilei, Recomandările noastre, Terapie On
- Updated

A gandi, a vorbi fara ezitare este tema energetica a zilei de astazi, 17 septembrie 2018.
Impartaseste si celorlalti lucrurile care conteaza pentru tine. Nu le lasa sa lumineze doar interiorul tau. Daca esti timid si ti-e mai dificil sa te exprimi, prinde curaj folosind remediul floral Cretisoara (Mimulus), iar daca esti o persoana mai retrasa, foloseste remediul Violeta de balta (Water Violet).

Si alte remedii te pot ajuta sa devii mai transparent si sa-ti exprimi creativitatea. Simte emotiile cu care te confrunti si identifica remediul potrivit acum pentru tine aici : http://perfectlotus.ro/despre-remedii-florale-bach/

Simplitatea si profunzimea terapiei florale este cea care aduce stabilitate pe termen lung atat pentru emotiile tale, cat si pentru trup, minte si suflet. Intr-o lume in care viata cotidiana este intr-o permanenta miscare, iar interactiunile umane sunt atat de variate, nu este de mirare ca sistemul nostru imunitar ajunge in modul „stand by”, in loc sa functioneze normal si sa isi poata indeplini functia  de gardian si de vindecator al organismul uman. In felul acesta  gandurile si emotiile noastre „isi fac de cap”. Datorita dezechilibrelor mental-emotionale indelungate apar bolile in plan fizic.

Indrazneste si testeaza eficienta terapiei florale Bach, dovedita la nivel international in cei aproape 100 de ani de la descoperirea si perfectarea acestei metode de terapie complementara.

Vei avea doar de castigat, pe toate planurile, putadu-te bucura iarasi de calitatile care au ramas poate prea mult timp ascunse in tine, precum curajul, marinimia, pacea, bucuria, initiativa, adaptabilitatea, vigoarea, puritatea, claritatea …. si multe altele pe care poti sa le REdescoperi.

Gandeste-te ce calitati  admiri din personalitatea altor oameni? Daca doresti sa le manifesti si tu in viata ta, vino sa identificam impreuna remediile potrivite pentru tine. Pe langa acestea, vei beneficia si de alte tehnici si metode de vindecare, precum terapii energetice, tehnici de eliberare emotionala, hipnoterapie,  interpretare profil hologenetic – cheile genelor, care te vor  ajuta  sa te cunosti cu adevarat, pentru a ajunge  si a mentine  rezultatele pozitive pe care ti le doresti in viata ta.

Gasesti detalii despre  metodele de vindecare  pe care le folosesc aici : https://www.slabirehipnoza.ro/

Sa ne fie de folos pentru o viata in armonie.

Ileana Vladut

Terapeut holistic (BFRP)
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro

 

You may also read!

Depresia apare atunci când oamenii nu-şi mai înţeleg menirea pe acest pământ

S-a retras din lume la poalele Munţilor Şureanu, unde trăieşte în post şi rugăciune, cu bucuria de a fi

Read More...

Cum sa ajungi la TINE/SINE!

Convingerile ne determina comportamentul atata timp cat nu suntem constienti de ele. Unele dintre acestea nu ne mai sunt

Read More...

Pegas a prezentat o bicicletă inteligentă la târgul de tehnologie din Las Vegas

Pegas a prezentat la târgul de tehnologie CES Las Vegas un nou proiect – o bicicletă inteligentă, de antrenament.

Read More...

Mobile Sliding Menu