GOKID! – Primul Ghid de Activități și Evenimente pentru Copii

GOKID este primul portal din România de evenimente și activități pentru copii, care din 2012 îţi pune la dispoziţie un calendar actualizat de evenimente și activităţi pentru copii și părinți.

Zilnic oferă recomandări utile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța: locuri unde ieșim cu copilul, ateliere și cursuri pentru copii, spectacole, activități în casă și afară.

Alege o viata sanatoasa, emotii pozitive, creativitate si un stil modern de educatie pentru copii – micii membrii ai familiei tale.

Cateva exemple mai jos:

Brickenburg Expoziția Mării Negre 2019 – Portul Fanilor Lego

În perioada 11 – 28 iulie, VIVO Constanta devine portul fanilor LEGO!

Asociatia Brickenburg si VIVO! vă învită să descoperiți cele mai interesante constructii originale si colecții LEGO(R) și să pătrundeți într-o lume fascinantă, împreună cu cei mici.

Accesul tuturor este liber. Principalele atracții le vei găsi în zona intrării nr. 3, dar ți-am pregătit multe surprize în întreg mall-ul.

BRICKENBURG – EXPOZITIE DE CREATII SI COLECTII LEGO(R)

Detalii Eveniment

Perioada:
11-28 Iulie 2019

Expozitie interactiva „Fii sănătos! Învață sa previi obezitatea @ Iași

Expoziția interactiva este adresată copiilor, părinților, bunicilor, cadrelor didactice și a fost realizată în cadrul proiectului „ CORRECT IT!”.

Ideea acestei expozitii a venit ca răspuns la creșterea îngrijorătoare a nivelului obezității în rândul copiilor, situație semnalată de Inițiativa de supraveghere a obezității la copii a OMS.

Unde? Palatul Copiilor Iasi

Detalii Eveniment

Perioada:
24 Iunie – 02 August 2019

Cuvinte cheie