Trei lucruri pe care le poți face pentru angajații tăi în pandemie

Trei lucruri pe care le poți face pentru angajații tăi în pandemie

 

 

  • cadouri business
  • Cosuri cadou pentru copii

Dintotdeauna cadourile au incitat curiozitatea, interesul și, de multe ori, au mărit și motivația. Mai mult, un cadou este o modalitate de a crea o legătură durabilă bazată pe respect și apreciere reciproce. În Antichitate oamenii își făceau daruri pentru a-și exprima adulația, respectul, loialitatea. Uneori un cadou este o modalitate de a spune fără cuvinte: Vrei să fim prieteni?

Pandemia a fost o perioadă plina de provocări pentru majoritatea angajaților, iar acest lucru s-a putut observa în eficiența muncii. Totuși, acest context de distanțare socială nu înseamnă că trebuie să ne izolăm și să rupem legăturile cu cei cu care lucrăm. Un angajator bun se gândeste la modul în care echipa sa reacționează și internalizeaza acest stres si căuta sa găsească soluții mai mult sau mai puțin complexe pentru a evita situațiile în care tristețea afectează productivitatea.

Iată mai jos trei idei de cadouri business pentru angajații tăi, pentru a-ți arăta aprecierea și a le pune un zâmbet pe buze.

  1. Coșuri cu produse gourmet însoțite de produse de igienizare. Mâncarea va fi mereu binevenită, iar pandemia ne-a adus în rutină obiceiul de a dezinfecta atât mâinile, cât și suprafețele cu care luăm contact. De aceea, produsele dezinfectante sau de igienizare sunt mai apreciate ca oricând.
  2. Kitul de plantare de flori este o idee potrivită pentru iubitorii de flori. Florile tăiate țin două zile, dar dacă dai persoanei opțiunea de a-și planta propriile flori, le poate avea ani buni de aici încolo. Bulbii de flori care înfloresc primăvara, cum ar fi ghioceii, zambilele sau narcisele vor înflori în fiecare zi. De ce să faci cadou ceva care să țină câteva zile când poți oferi ceva care să țină ani buni? În plus, satisfacția de a planta o floare care să apară în fiecare an în același loc nu se compară cu nimic.
  3. Dacă nu ai nicio idee despre ce să cumperi angajatului tău poți recurge la cosuri cadou pentru copii dacă acesta este părinte. Este binecunoscut faptul că părinții ajung deseori să se pună pe locul doi, așa că vor fi bucuroși că te-ai gândit la cei mici pe care și ei îi pun pe primul loc. Cei mici vor fi surprinși și încântați că o persoană străină s-a gândit la ei, iar părinții vor fi recunoscători pentru bucuria prichindeilor.