Iată idei creative pentru a-ți amenaja dressingul pe care NU le știai

 

Îți tratezi hainele cu multă grijă, deci de ce nu poți trata și dressingul la fel? Doar pentru că este un spațiu de stocare, nu înseamnă că trebuie să fie unul plictisitor. Citește câteva moduri de a-ți face dressingul la fel de primitor ca orice altă cameră din casa ta.

 

Exemple pentru amenajarea dressingului:

Mai sus: Ușile rabatabile ale dulapului din acest studio sunt acoperite cu un tapet atrăgător.

Unul plin de viață schimbă lucrurile din acest dormitor.

Cutia de bijuterii din centrul este un detaliu atrăgător la acest dressing.

O alternativă, dacă tapetarea nu este o opțiune, este să adaugi hârtie în partea din spate a rafturilor.

 

 

O oglindă supradimensionată strălucește în dulapul din casa Biancăi și a lui Craig din California, ceea ce îl face să pară mai mare.

 

 

Atât timp cât ai o iluminare amplă, vopsirea unui dressing în negru poate fi o modalitate excelentă de a pune în evidență haine colorate, așa cum se vede în exemplul de mai sus. Lucrările de artă înclinate sunt un detaliu frumos.

 

Alte sfaturi de amenajare a dressingului

 

Gândește-te la hainele pe care nu le mai porți de ani de zile și care nu te mai avantajeze. Le poți dona cuiva sau le poți vinde, astfel eliberând spațiul din dressingul tău. Poți adăuga flori, decorațiuni și alte obiecte în spațiile pe care nu le mai folosești.

 

Umerașele de plastic nu mai sunt la modă – mai ales pentru că dăunează mediului înconjurător. Optează pentru unele din lemn, care dau un plus de stil dulapului tău. Așează-le corespunzător, triază-ți hainele după culori, sezon sau mărimi și, astfel, vei da puțină perspectivă dressingului. Structural, va arăta mult mai bine și mult mai interesant să le așezi după lungime, însă nicio opțiune nu este greșită.

 

Cutii de depozitare – de multe ori, poate nu folosești raftul superior al dulapului cu eficiență. Eșarfele, șosetele, ciorapii sau curelele sunt lucruri de care nu ai neapărat nevoie constant, așa că le poți depozita într-o cutie colorată sau minimalistă. Nimeni nu vrea ca lenjeria să fie primul lucru observabil din dressingul tău, așa că le poți pune discret într-un astfel de articol de depozitare, pe un raft. Spațiul este limitat, astfel încât nu poți să înghesui prea multe lucruri.

 

Coordonarea culorilor este un alt exemplu de amenajare. În felul acesta, știi exact ce anume ai în șifonier și unde poți găsi totul. Lungimea este, de asemenea, un mod minunat de organizare. Pentru pantofi, poți aranja totul după tocuri, tipul încălțărilor etc. După acest sistem, poți coordona chiar și încălțămintea după culori.

 

Există cazuri în care unele dulapuri sunt, pur și simplu, prea mici pentru a depozita totul. Dacă acesta este cazul, atunci creează un spațiu de stocare suplimentar pentru tine. Poți găsi mai multe accesorii pentru dressing cu un click aici și poți lua un suport mobil de haine suplimentar sau unele rafturi (etajere) pentru a pune în evidență lucrurile pe care le porți cel mai des.

 

Acestea fiind spuse, iată câteva exemple pentru un dressing de vis. Orice spațiu poate fi organizat și reamenajat încât să nu devină un coșmar atunci când încerci să cauți hainele. Ține minte – secretul unei amenajări chic stă în detalii.

 

 

Sursă foto: pinterest.com

Cuvinte cheie