Inteligența emoțională în business. Conceptul HarmonY way – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 14 iulie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe Marinela Popescu, Owner & Managing Director HarmonY way.

În cadrul emisiunii care va fi moderată de Romeo Chiriac vor fi dezbătute teme precum rolul inteligenței emoționale în business și despre HarmonY way, conceptul blue ocean, care a fost lansat recent pe piața din România.

HarmonY way oferă produse de calitate, naturale și bio și experiențe memorabile, în piețele de sănătate, wellness și sport, implementat în prezent în zona de retail online – www.harmonyway.ro. HarmonY way asigură un mix optim de brand-uri inovatoare, românești și internațioanle, din care oamenii pot selecta ceea ce este mai bun pentru un stil de viață echilibrat și fericit, atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor.

Fondatorul, dezvoltatorul și ambasadorul HarmonY way este Marinela Popescu care, după 20 de ani ca membru în echipa de leadership a unor companii de prestigiu, a hotărât să facă o schimbare de direcție în plan profesional, dezvoltându-și propriul business – HarmonY way în domeniul health, wellness și sport. Marinela Popescu a coordonat departamente strategice în mai multe companii, precum Secom, Alexandrion Group, Niran – LVMH, Diverta, A&D Pharma și Lagardere Travel Retail Romania.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.