Campania “Bucket de bine” în programul SOS Satele Copiilor

KFC a donat anul trecut peste 51.000 euro catre SOS Satele Copiilor Romania, in urma campaniei „Bucket de bine”. Prin aceasta campanie, KFC doneaza un leu din costul fiecarui Hot Bucket vandut, pentru al doilea an consecutiv.

Fondurile donate de lantul de restaurante catre SOS Satele Copiilor Romania sustin doua case din cadrul satului din Bucuresti. Copiilor din cele doua case le sunt asigurate astfel toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber. Campania „Bucket de bine” continua in toate restaurantele KFC din tara si in 2017.
Cei de la SOS Satele Copiilor Romania depun un efort extraordinar pentru a-i ajuta pe cei mici sa se bucure de viata, sa invete si sa isi faca prieteni noi. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit sa ne alaturam cauzei lor. Le multumim lor ca ne ofera oportunitatea de a ajuta acesti copii, cat si clientilor nostri tot mai numerosi, care sunt si ei parte a evolutiei celor mici, prin achizitionarea Bucketului de bine din restaurantele noastre”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC Romania.

Parteneriatul KFC – SOS Satele Copiilor a demarat in anul 2014, iar din 2015, lantul de restaurante a inceput sustinereauneifamilii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activitatilor de zi cu zi, urmand ca apoi, datorita rezultatelor obtinute, KFC sa sponsorizeze doua case din satul SOS. Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor Romania se inscrie in directiile strategice de CSR ale KFC Romania, avand scopul de a sustine educatia si dezvoltarea tinerilor.