Cât de compatibil ești cu persoana iubită, în funcție de cifra destinului

La fel ca în astrologie, cifra destinului îți poate dezvălui numeroase repere în privința carierei, a sănătății și chiar a relațiilor personale. În funcție de aceasta, poți afla inclusiv cât de compatibil ești cu persoana iubită.
Compatibilitatea în cuplu, în funcție de cifra destinului FOTO Arhivă
Compatibilitatea în cuplu, în funcție de cifra destinului

Cifra destinului este cea mai importantă din numerologie. Data nașterii noastre ascunde o mulțime de informații despre noi înșine, care așteaptă să fie descoperite. Puține persoane știu că inclusiv gândurile noastre sau cuvintele pe care le rostim au vibrații, iar numerologii susțin că fiecare număr are o anumită frecvență.

Cum se calculează cifra destinului

Pentru a afla cifra destinului tău, scrie pe o foaie data de naștere. Adună toate numere din data nașterii, până când ajungi la o singură cifra. Exemplu de calcul pentru cifra destinului: 01.12.1985. Adună: 1+1+2+1+9+8+5. Totalul este 27. Adună apoi 2+7=9. Cifra destinului tău este 9. Cifra destinului are, totuși, și patru combinații de numere speciale, denumite „numere maestre”: 11, 22, 33 sau 44. Mai mult, pe baza acestor cifre, există diverse afirmații prin se poate calcula pentru două persoane aflate într-o relație de cuplu compatibilitatea cifrelor destinului.

Cifra destinului 1 – Lider

Persoanele cu cifra destinului 1 preferă să lucreze pe cont propriu și se acomodează mai greu în echipă, fiind în căutarea succesului. Persoanele guvernate de această cifră vor căuta mereu să aibă succes și sunt hotărâte să îl obțină. Spiritul întreprinzător de care dau dovadă le face să acționeze cu perseverență și să se impună cu autoritate.

Cifra destinului 2 – Partener

Persoanele cu cifra destinului 2 reușesc în viață atunci când lucrează în echipă. Persoanele guvernate de această cifră au de câștigat dacă intră în parteneriate. Spiritul de echipă și atitudinea prietenoasă le ajută să se dezvolte pe plan profesional și nu numai. Sunt persoanele care se descurcă bine la masa negocierilor, unde ies în evidență prin diplomația lor. Ideile pe care le generează vizează binele comun, nu sunt egoiste.

Cifra destinului 3 – Creativ

Persoanele cu cifra destinului 3 au o viață împlinită dacă se lansează în afaceri. Persoanele guvernate de această cifră a destinului sunt înzestrate cu multă imaginație creativă și, de aceea, se pot considera norocoase. Au puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm și se implică în diverse activități, fără să le pese de riscuri. Acesta este și atuul care le asigură succesul în afaceri. Persoanele cu cifra de destin 3 au poftă de viață și iubesc distracțiile. Umorul debordant pe care îl manifestă este molipsitor și pentru alții, de aceea, la petreceri sunt mereu în centrul atenției. Socializarea este un punct important în viața lor, pentru că prin interacțiunea cu cei din jur își îmbogățesc bagajul de cunoștințe generale.

Cifra destinului 4 – Harnic

Persoanele cu cifra destinului 4 vor fi fericite dacă de pe mâna lor va rămâne ceva trainic și de calitate, o casă, o afacere, un produs. Persoanele guvernate de cifra de destin 4 sunt foarte harnice și pline de responsabilitate. Reușesc în viață pentru că mereu vor să facă muncă de calitate, au grijă să-și organizeze activitățile și să se disciplineze. Rutina nu le displace, de aceea, au rezultate bune în domeniile unde perseverența este cheia succesului.

Cifra destinului 5 – Libertate

Persoanele cu cifra destinului 5 vor avea o evoluție ascendentă dacă vor căuta să aducă schimbări constructive în viața lor. Si a altora și dacă vor face afaceri mari. Persoanele care au destinul sub influența cifrei 5 sunt mari iubitoare de libertate, mereu caută noi provocări, pentru că nu le place să stagneze. Flacăra cunoașterii este vie în mintea lor, acumulează rapid informații legate de domenii de activitate diferite și, de aceea, conversațiile pe care acestea le poartă sunt inteligente și convingătoare. Se autoprotejează de manipulări și minciuni de tot felul, pentru că intuiesc din timp intențiile reale ale celor din jur.

Cifra destinului 6 – Armonie

Persoanele cu cifra destinului 6 se simt împlinite atunci când fac ceva creativ, echilibrat, armonios și când au o familie fericită. Persoanele care au destinul guvernat de cifra 6 sunt echilibrate, pentru că știu să combine utilul cu plăcutul, teoria cu practica, relaxarea cu munca, realul cu imaginarul. De o cinste exemplară, aceste persoane nu vor face acțiuni necugetate, nu vor încălca regulile și principiile. Preferă să se lase pe sine deoparte decât să facă un rău cuiva. Succesul lor în viață nu este întâmplător, ci este rezultatul asumării responsabilităților și a muncii perseverente.

Cifra destinului 7 – Echilibru

Persoanele cu cifra destinului 7 se simt bine atunci când sunt lăsate să-și vadă de viața lor. Si să evolueze în stilul lor propriu. Numarul 7 este considerat magic în multe tradiții și religii și, prin urmare, persoanele guvernate de cifra destinului 7 vor ști cum să-și trăiască viața în echilibru, între ceea ce este uman și ceea ce este divin. Intuiția lor este la cote maxime și, de aceea, simt cu acuratețe ce este bine de făcut și ce este rău.

Cifra destinului 8 – Realism

Persoanele cu cifra destinului 8 își găsesc echilibrul atunci când reușesc să se realizeze pe plan material. Persoanele cu cifra destinului 8 sunt pline de energie fizică, pe care de obicei o folosesc pentru a-și satisface dorințele materiale. Sunt realiste, eficiente și nu se tem să-și stabilească obiective înalte pe plan profesional. Au puterea să muncească până obțin ceea ce vor, bani, proprietăți, statut. Ambiția de care dau dovadă le propulsează în funcții înalte, iar stresul nu este altceva decât o trambulină care le propulsează spre succes. Tocmai condițiile neprielnice le fac să devină mai motivate, mai bine organizate, mai puternice. Își asumă responsabilități mari și nu acceptă să aibă niciun eșec.

Cifra destinului 9 – Viziune

Persoanele cu cifra destinului 9 sunt născute pentru a aduce noutate în viața lor și a celorlalți. Au o mare satisfacție când desfășoară activități caritabile. Persoanele cu cifra de destin 9 au o inteligență peste medie și sunt vizionare. Uneori dau impresia că vin dintr-o altă lume. Pentru că au idei îndrăznețe, complet diferite de ceea ce este tradițional, pot fi înzestrați și cu puteri paranormale, pe care le manifestă sau nu. Ele pot stabili noi curente, pot crea o nouă modă și sunt genii care surprind prin extravaganța lor.

Cuvinte cheie