Povestea zborului

In Dezvoltare spirituală On
- Updated
Lectia desprinderii de pe creanga si a zborului - Tot Ceea Ce Este

Un rege a primit in dar doi soimi, fiind printre cele mai frumoase pasari pe care le vazuse pana atunci. Incantat, regele i-a cerut ingrijitorului sa ii antreneze pentru ca zborul sa fie pe masura frumusetii lor. Dupa cateva luni, ingrijitorul i-a spus regelui ca unul dintre soimi zboara si se aventureaza in inaltimea cerului, pe cand celalalt nu s-a miscat deloc de pe creanga pe care s-a asezat in ziua in care a fost adus.

Suparat, regele a chemat la curte intelepti, vindecatori si vrajitori din tot tinutul pentru a incerca sa faca soimul sa zboare. Insa, niciunul dintre ei nu a reusit. Pasarea tot nu se misca de pe creanga pe care statea.

Dupa ce a incercat tot ceea ce s-a putut, regele s-a gandit ca poate este nevoie de cineva care cunoaste rostul pasarilor, cerand sa vina un taran. In dimineata urmatoare, spre bucuria regelui, si cel de-al doilea soim zbura deja deasupra gradinilor palatului. Fericit, regele a cerut sa se prezinte in fata lui cel caruia i se datoreaza acest miracol. “Spune-mi, cum ai reusit sa faci soimul sa zboare?”, l-a intrebat regele. Smerit si plin de modestie, taranul i-a raspuns: “A fost foarte usor, inaltimea voastra. Pur si simplu am taiat creanga pe care statea”.

Sa dam drumul crengii si sa ne deschidem aripile. Ca sa descoperim ca putem zbura…

(R.C.)

You may also read!

REȚETA ZILEI de 25 Mai pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

THE ICONIC ESTATE: Împărtășim momente speciale alături de consumatorul nostru

THE ICONIC ESTATE s-a lansat oficial, în cadrul unui eveniment de mare amploare, desfășurat la Palatul Ghica Tei, și

Read More...

Alexandrion Group înființează The Iconic Estate

Producătorul și distribuitorul de vinuri și băuturi alcoolice Alexandrion Group anunta crearea unei noi firme: The Iconic Estate, acesta

Read More...

Mobile Sliding Menu