Luna lui Florar cu un maxim de energie si vitalitate la SOMA

Florar, ultima luna a primaverii, ne aduce un maxim de energie si de sanatate prin intremediul florilor si al remediilor venite direct de la natura. Fie ca vorbim de esente, de remedii naturiste sau de solutii holistice de evaluare, tratament si vindecare, le gasim pe toate laolalta in cadrul Centrului Holistic Soma http://www.holisticsoma.ro/

Dupa sarbatorile pascale, portile s-au redeschis la SOMA cu o luna MAI mai plina de vitalitate si de regenerare pentru toate varstele.

Indiferent ca afectiunile sunt la nivel fizic, mental, emotional sau sufletesc, aveti posibilitatea sa va alegeti aici varianta cea mai potrivita ca sa REporniti procesul de vindecare, de mentinere sau de imbunatatire a starii de sanatate si de bine, la toate nivelurile.

Aparatura performanta pentru medicina integrativa, un ambient primitor si relaxant, o echipa de profesionisti cuprinzand terapeuti, maseuri, medici, psihoterapeuti, specialisti in consiliere si coaching, instructori de yoga, kinetoterapeuti, traineri si ghizi spirituali va asteapta pentru a va facilita drumul spre armonie si sanatate.

Luna MAI vine si cu ateliere, programe si meditatii, printre care:

Activarea puterii tale interioare,

Meditatie de Luna Plina,

Hatha yoga si Inner Child yoga,

Atelier de creativitate „Povestea mea”,

MCKS Pranic healing,

Programul de hipnoterapie „Slim Start – Recucereste-ti greutatea si viata” si sedinte de mentinere Slim Start,

Atelier „Relatii si emotii pozitive cu remedii florale Bach”.

Urmariti noutatile si faceti alegerile potrivite pentru sanatate si starea de bine, accesand serviciile oferite de Centrul Holistic Soma.