Slim Start – Recucereste-ti greutatea si viata

Slim Start – Recucereste-ti greutatea si viata

Tanjim dupa o stare de bine si un corp in care ne simtim confortabil, in care dorim sa traim nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata. Ne dorim o viata implinita si armonioasa, liber/a de atasamentele si convingerile negative care ne tin pe loc. Sedintele programului Slim Start iti pot aduce si tie raspunsurile, daca ni te alaturi.

Indiferent ca esti supraponderal/a, ca ai doar cateva kilograme in plus sau ca vrei sa iti recastigi controlul asupra tiparelor comportamentale negative, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul si stilul de viata cu ajutorul PROGRAMULUI DE SLABIRE prin hipnoterapie – SLIM START – metoda inelul gastric virtual si tehnici de eliberare emotionala.

Urmatorul progam „Slim start – Recucereste-ti greutatea si viata” cuprinde 4 sedinte de grup ce vor avea loc in datele de 16.05, 23.05, 30.05 si 06.06. 2019, de la orele 18:30.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/285831129016459/

Fiecare din cele 4 sedinte ale programului este diferita si are rolul sau in acest proces de eliberare a tiparelor emotionale si comportamentale negative legate de alimentatie sau de alte dependente.

In cadrul sedintelor vom face cate o meditatie ghidata pentru relaxare profunda, timp in care au loc eliberari ale blocajelor emotionale. Aparent, ele nu au legatura directa cu surplusul de greutate acumulat, dar in realitate sunt absolut necesare pentru crearea unor noi obiceiuri pozitive, atat pentru a accesa o nutritie sanatoasa , cat si un stil de viata armonios.

Relaxarea fizica si mentala este apoi aprofundata prin ghidare si vizualizare, pentru intarirea sugestiilor privind noile obiceiuri alimentare si de viata, cat si a modelului optim de forma, greutate si dimensiune, pe car va doriti sa il manifestati.

Sugestiile apartin metodei inleul gastric virtual si foloseste tehnici de programare neuro lingvistica.

Vom sustine acest proces si cu ajutorul remediilor forale Bach, pentru echilibrarea emotiilor si tiparelor mentale negative.

In luna lui Florar fiecare participant va primi GRATUIT o sticluta de remedii florale Bach PERSONALIZATE, care se administreaza sub forma de picaturi, pentru tratamentul pe durata a 3 saptamani.
Detalii despe remediile florale Bach gasiti aici: https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala

Pentru INSCRIERE trimite un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Te rog sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si motivatia pentru care doresti sa ajungi la greutatea ta optima.

Programul de control al greutatii ce utilizeaza conceptul de inel gastric virtual va avea loc in cadrul a patru sedinte de cate 60-90 minute, fiecare folosind tehnici proiectate sa aduca schimbari permanente in obiceiurile tale alimentare si concentrarea asupra persoanei care doresti sa devi. Cum, pentru a forma un obicei nou, este nevoie de 21-28 de zile, cele patru sedinte vor avea loc pe parcursul a patru saptamani, cate una pe saptamana.

Mai multe detalii despre metoda gasesti pe https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-vindecare-reconectiva-1

Aminteste-ti ca acesta nu este un program destinat unei “reparatii pe termen scurt”, ci te va duce acolo unde vreti sa fii si sa ramai acolo, respectiv la varianta ta optima.
Recastiga controlul asupra corpului si al vietii intr-un mod sigur si natural. Uita de stresul gretatii si creste-ti in schimb stima de sine, eliminand tiparele mentale distructive. PROGRAMEAZA-TI acum o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, CU GREUTATEA OPTIMA PENTRU TINE.

Observatie : in functie de dinamica si programul grupului, data si ora sedintelor pot fi usor modificate.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor, femei si barbati, indiferent de varsta.

INSCRIE-TE trimitand un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Facilitator

Ileana Vladut
0722876801
Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

tel. 0722876801
www.slabirehipnoza.ro
www.perfectlotus.ro
https://www.facebook.com/Terapiireconectare.ro

Cuvinte cheie