Madagascar Travel – Doriti o vacanta? Sa alegem impreuna destinatia!

Turismul este sărbătorit la nivel planetar în ziua de 27 septembrie. Tema pentru 2021 este „Turism pentru creştere incluzivă”, fiind o oportunitate de a privi dincolo de statisticile din turism şi de a recunoaşte că, în spatele fiecărui număr, există o persoană.

Scopul sărbătorii este de a atrage atenţia opiniei publice, prin organizarea diferitelor evenimente, asupra importanţei de ordin social, cultural, politic şi economic a turismului. Pandemia COVID-19 a avut un impact social şi economic masiv, la nivel mondial, iar repornirea turismului va ajuta la relansarea şi creşterea economică.

Din anul 2011, Madagascar Travel este o agentie tour operatoare din Bucuresti, axata pe turismul de grup si individual, tabere, excursii pentru copii, turism social (dedicat atat seniorilor, cat si tinerilor dornici de calatorii si aventura).

Mesajul Madagascar Travel: Doriti o vacanta? Sa alegem impreuna destinatia!

 

„Recomandarile noastre au la baza experienta, calificarile si calatoriile dar mai ales recenziile clientilor nostri. Nu ne adresam unei categorii anume de piata ci unui spirit, definit prin dorinta de aventura si cunoastere, placerea de a calatori si de cunoastere a unor culturi noi prin vacante sigure si de calitate.

Deasemenea, compania ofera servicii complete pentru organizarea a diferite tipuri de evenimente  corporate (team-building, conferinte, etc.), consultata in alegerea destinatiei privind turismul intern sau extern, rent-a-car, bilete de avion, transferuri si asigurari medicale de calatorie.”