“Magia Apei Informate” aduce emotii pozitive in inima ta

“Magia Apei Informate” aduce emotii pozitive in inima ta

“Magia Apei Informate” aduce emotii pozitive in inima ta.

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate”, susținut de AQUA Carpatica, te invita la „Atelierul de emotii pozitive” pe data de 29 septembrie, de Ziua Internationala a Inimii.

Ne dorim ca si tu sa fii ghidat, astfel incat sa devii constient de importanta mentinerii sanatatii inimii tale,  prin emiterea unor emotii pozitive. Haideți să facem tot ce ne este la îndemână pentru a avea o inimă, și nu un cord, până la adânci bătrâneți!

Soluțiile, mai ales cele legate de adoptarea unui stil de viață sănătos, chiar ne sunt la îndemână tuturor, de la renunțarea la fumat astăzi la alimentația echilibrată sau exercițiile fizice, până la controlarea tensiunii arteriale, a greutății, glicemiei sau la gestionarea stresului.

Creșterea nivelului de conștientizare  cu privire la sănătatea inimii devine o chestiune de siguranță națională, mai ales pe măsură ce incidența afecțiunilor cardiace crește în rândul populației adulte și chiar tinere. În acest context, evenimentele care celebrează Ziua Internațională a Inimii pot juca un rol important în informarea populației asupra măsurilor de prevenire și control ale acestor afecțiuni. Ele sunt legate de ziua de 29 septembrie.

În ultimii ani, accentul este pus din ce în ce mai serios pe adoptarea unui stil de viață sănătos – mai ales pe dietă și exercițiile fizice – iar evenimentele publice organizate cu această ocazie – ca, de exemplu, crosuri, cursele cu biciclete, atelierele de dans din parcuri, consulturile cardiologice sau măsurările gratuite ale tensiunii arteriale oferite trecătorilor – promovează aceste principii.

„Desi actiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj”.

Emite constient emotii pozititive pentru armonia inimii tale!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).

Cuvinte cheie