Magia numerelor 2020

Magia numerelor 2020

Valoarea 2020

Pentru a ușura recunoașterea mesajelor îngerilor, Dorin Verche a dezvoltat un interpret special, care explică ce înseamnă fiecare număr.

În numerologia îngerului, numărul 2 sau combinația sa repetată este o încolțire care necesită udare constantă, îngrășământ și îngrijire. Dar în astfel de condiții, el va crește rapid și va aduce mari dividende grădinarului său. Prin acest mesaj, îngerul avertizează despre oportunitatea de a-și îmbunătăți viața și de a reuși, dacă nu pierdeți momentul și luați deciziile corecte la timp. O atitudine pozitivă este importantă și: gândurile sunt materiale și dacă te gândești la evenimentele viitoare într-un mod negativ, poți atrage probleme și probleme.

Pe de altă parte, numărul 0 este o amintire a îngerului dragostei Atotputernicului și o notificare că o persoană și-a îndeplinit cu succes sarcina. Este indicat să acordăm atenție formei zero, care seamănă cu un cerc. Acest lucru poate indica clar că o anumită perioadă din viață se apropie de sfârșit, iar alte evenimente și răsuciri ale sorții sunt în față.

Dar cifra 2020 poate fi luată ca o combinație de twos și zerouri. Din această poziție, mesajul îngerilor poate fi interpretat ca un mesaj că Puterile Superioare își amintesc dorințele omului și vor încerca să-l ajute în împlinirea lor. Dar acest lucru este posibil, cu condiția să păstreze căldură, speranță și credință în inima sa, deoarece numai în acest caz i se vor întâmpla minuni reale. În contextul actual, pierderea credinței este sinonimă cu prăbușirea și eșecul. Odată ajuns într-o situație similară, este mai bine să ceri ajutor Creatorului, pentru a nu fi la marginea prăpastiei.

Impact asupra vieții umane

Pe baza influenței lor asupra vieții și a soartei unei persoane, numerele de numerologie sunt împărțite în pozitive și negative. În plus, în funcție de gradul de impact, sunt pasivi și activi. Și dacă luăm în considerare combinația a două de 20 k, atunci putem interpreta diferit magia numerelor repetate în 2020, deoarece în numerologie această cifră înseamnă pace și statică.

După cum remarcă mulți cercetători, este destul de dificil să se stabilească modul în care afectează viața unei persoane, având în vedere prezența diverselor interpretări ale semnificației sale. Dar, în general, este acceptat faptul că în planul fizic și material este o manifestare vie a inacțiunii corpului, a pasivității fizice complete și a imobilității. Și la un nivel mediu și mai mare, spiritual, în anii 20 alternanți sunt inteligență slab dezvoltată, letargie de gândire, inacțiune a spiritului. (sursa: ihappynewyearwishes.com)

Platfotma  TOTCEEACEESTE.RO va  ureaza un an 2020 in care sufletul sa va fie in acord cu Planul Divin, cel  mai benefic pentru fiecare dintre noi si pentru Intreg.

LA MULTI ANI!

Cuvinte cheie