Managementul timpului universal: 11.11.11 *** Puterea de a-ti crea destinul ***

Exista zile care scriu istorie in viata Universului. 11 noiembrie 2018 (11.11.11) este o astfel de zi care marcheaza un punct de cotitura cosmica, care poate conduce la o mare transformare in vietile noastre. Aceasta zi marcheaza inceputul resetarii societatii pe o alta scara de valori!

Acest portal cosmic va aduce impulsurile energetice necesare pentru a activa o revolutie in gandirea si credintele oamenilor pana in 2020.

Este important de stiut, ca perioada 2018-2020 reprezinta tranzitia catre o noua LUME guvernata de alte sisteme de gandire, credinte, valori si in care puterea va fi redistribuita. Aceasta perioada va presupune dezintegrarea vechilor structuri sociale, economice, politice, financiare si relationale.

Pentru a reusi sa ne integram cu succes in NOUA LUME este necesar sa ne schimbam in profunzime modul de gandire, filozofia de viata si strategia succesului.

CE SE INTAMPLA SPECIAL IN 11 NOIEMBRIE 2018

In matematica sacra a Universului, numarul 11 are semnificatii foarte speciale. Vibratia lui 11 semnaleaza existenta unui portal energetic activ prin care sunt difuzate fluxuri de energii speciale care urmaresc sa impulsioneze evolutia. Vibratiile foarte inalte pe care le putem recepta atunci, ne vor ajuta sa facem rapid un salt cuantic de constiinta. Atunci se pot activa in fiinta noastra capacitati speciale: intuitia, precognitia, viziunea viitorului, starea de releu, inteligenta creatoare, conexiunea la alte dimensiuni din univers, constientizarea mesajelor care vin de la ghizi si de la alte fiinte de lumina, inspiratia de a-ti crea dorinte superioare si puterea de a le materializa, puterea de a ne vindeca la toate nivelele si de a transforma bagajul psihologic negativ in stari superioare de constiinta, etc.

AVANTAJELE CONEXIUNII LA PORTALUL DIN 11 NOIEMBRIE 2018

–>11 NOIEMBRIE 2018 ADUCE UN TURBION AL SCHIMBARII
Aceasta zi, aduce puterea vibratiei lui ***11***
Aceasta vibratie este multiplicata la maxim deoarece suntem in anul cosmic de vibratie 11 si intregul an a fost un turbion al schimbarii. Acum pe final de an, avem oportunitatea de a integra rapid si intr-un mod de exceptie toate lectiile pe care le-am avut de invatat in etapa evolutiva in care ne aflam, daca vom folosi cu intelepciune acest PORTAL MIRACULOS!

–>11 NOIEMBRIE 2018 ADUCE PUTEREA DE A-TI CONSTRUI VISELE
Aceasta zi, aduce si puterea vibratiei lui ***22**** (11+11)
care este un numar maestru care te ajuta sa-ti construiesti visele si sa le aduci in realitate. De aceea, aceasta zi poate fi o fundatie solida pentru viitorul tau.

–>11 NOIEMBRIE 2018 ADUCE SI PUTEREA DE A-TI VINDECA KARMA SI DE A PROSPERA
Aceasta zi, aduce si puterea vibratiei lui ***33**** (11+11+11).

Daca in acest an v-ati straduit sa faceti schimbari importante in viata voastra dar nu ati reusit pe deplin, daca ati obosit sa tot alergati dupa ceva, nu ratati acest moment. Valorificati la maxim acest portal SUPERGENEROS. Din cand in cand, Universul vine ca Mos Craciun cu daruri.

Prin conectarea la fluxurile de energii care vin in 11 noiembrie,
putem construi o FUNDATIE SOLIDA VIITORULUI NOSTRU, care ne va ajuta sa putem accesa oportunitățile care vor veni catre noi in anii urmatori.

*** WORKSHOP ***
PUTEREA DE A-TI CREA DESTINUL

Viața este prea scurtă pentru a ramane blocati NEJUSTIFICAT in tiparele trecutuluI. De asemenea, viata este prea valoroasa ca sa nu aspiram plenar
SA FIM FERICITI si sa ne exprimam potentialul evolutiv!

Sunt momente in care*** prioritatea numarul 1 in viata ta ***
este sa nu te mai gandesti la ceea ce a fost in trecut ci la ceea CE DORESTI SA CREEZI ACUM IN VIATA TA .

In aceasta zi este esential SA PUI PE PRIMUL LOC CONEXIUNEA LA NOILE CODURI ENERGETICE de vindecare, de inspiratie si de creativitate care vin catre noi.. Vindecandu-te si alegand un nou scenariu al vietii tale, toate lucrurile se vor reseta apoi magic in jurul tau!

11 noiembrie 2018 semnaleaza deschiderea unui PORTAL ENERGETIC in care putem intra incarcati cu poverile destinului si din care putem iesi renascuti!

De aceea, alegeti-va cu atentie felul in care va veti petrece aceasta zi
puternic ILUMINATOARE.

Pentru ca ADEVARUL sa fie auzit este necesar sa ITI DARUIESTI UN SPATIU SI TIMP CALITATIV pentru a intra in sanctuarul sufletului de unde poti deschide canalele prin care vei putea primi intuitiile, inspiratiile si calauzirea de care ai nevoie.

PENTRU A BENEFICIA DE ENERGIA DIN 11.11.11 ESTE NECESAR SA O ACTIVATI!

Poti alege sa participi la atelierul explorator PUTEREA DE A-TI CREA DESTINUL, pentru a intra cu toata fiinta ta in acest vortex transformator.

Mai presus de toate, cel mai mult conteaza sa onoram in aceasta zi ORDINEA EVOLUTIVA A UNIVERSULUI care ne impulsioneaza catre noi inceputuri.

Intelept este sa alegem cu inima!

CERASELLA PERE
Mastermind Astrology

*** Detalii despre atelier in curand. ***

Cuvinte cheie