Odorizantul auto – Cartea de vizita a masinii tale

Cel mai probabil ai remarcat faptul ca, majoritatea soferilor folosesc odorizante auto in masina proprie. Pe de alta parte, exista cealalta extrema, adica persoanele care nu Inteleg scopul acestor accesorii auto. Raspunsul este evident: rolul odorizantelor pentru masina este de a mentine un aer proaspat constant in interiorul autovehiculului. 

Cat de importanta este ingrijirea interiorului auto pentru imaginea ta si confortul pasagerilor 

 

Aceste accesorii auto sunt deosebit de utile in ceea ce priveste conditiile in care calatoresc pasagerii. Atunci cand masina sta ore in sir la soare sau este inchisa zile intregi intr-o parcare subterana, mirosul din interior devine imbacsit, incarcat, intr-un cuvant, insuportabil. 

 

In mod clar, nu ai timp sa stai cu ferestrele deschise sa improspatezi aerul. Sa stai cu ferestrele mereu deschise, nu e sigur pentru bunurile din interiorul masinii. Aici intervine rolul odorizantelor care neutralizeaza mirosurile urate, astfel incat, orice sofer se poate bucura de un interior curat, placut si gata pentru drum. 

 

Dincolo de rolul igienic pentru care au fost concepute odorizantele, acestea mai au menirea de a crea o atmosfera primitoare pentru pasagerii care urmeaza sa urce In masina. Acest aspect este esential pentru serviciile de taximetrie sau transport de persoane. Afla mai multe despre alegerea corecta a odorizantelor pentru masina!

 

Exista soferi care obisnuiesc sa fumeze In interiorul masinii, astfel ca, gama de odorizante auto speciale, au capacitatea de a indeparta mirosul de tutun pe care unii pasageri nu l-ar tolera. Izul de tutun se imprima rapid in tapiteria scaunelor, in tavanul masinii, precum si in covorase. Insa, multumita odorizantelor auto vei putea sa combati eficient mirosul de tabac si sa mentii un interior igienic pentru masina ta. 

 

Piata accesoriilor auto ofera o gama deosebit de ofertanta de astfel de odorizante care confera masinii un aer nou, parfumat discret. Colectia de odorizante auto cu diverse arome, ambalate frumos in sticlute elegante transforma drumurile cu masina in plimbari relaxante.   Din perspectiva modului de dispersare al mirosului, odorizantele auto se gasesc sub forma de saculet, tip spray, modele care se prind de sistemul de aerisire si multe altele, in functie de preferinte.  

 

Un alt criteriu important care influenteaza alegerea acestor accesorii accesorii auto consta In durata parfumului. Asadar, ai de ales intre odorizante cu parfum care persista pana la 30, de zile, 45 de zile, 2 luni sau chiar ani. Pentru o oferta atent selectionata de odorizante auto, Myricandles.ro este oricand alegerea ideala pentru confortul autoturismului tau! 

 

Nu doar exteriorul masinii trebuie sa fie impecabil, ci si interiorul, care este chiar mai important. Dupa atatea ore de stationari in parcari subterane sau expuneri la soare, dupa numeroase drumuri cu pasageri diferiti sau chiar cu marfa de transportat, imagineaza-ti cum ar mirosi masina ta in lipsa odorizantului auto. Acesta trebuie sa se afle in permanenta pe lista de lucruri necesare pentru masina ta. In momentul in care odorizantul se termina, parfumul va fi inlocuit de mirosuri neplacute. De aceea, nu trebuie sa iti lipseasca odorizantul de improspatare a aerului. Pana la urma, masina personala este locul in care iti petreci o buna parte a zilei.

 

 Sursa foto: Shutterstock.com