Oracolul Cristalelor de Apă – Masaru Emoto

Dr. Masaru Emoto, autorul cărții best-seller Mesajele ascunse din apă, a descoperit că moleculele de apă pot fi influențate de gândurile, cuvintele și sentimentele noastre. Când apa este înghețată, cristalele formate relevă gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei.

„Oracolul cristalelor de apă“ conține 48 de „cărți“ (ca și cărțile de tarot) pe care sunt fotografii excepționale ale cristalelor de apă și o broșură care ne explică cum să folosim aceste cărți. Aceste cărți sunt împărțite în patru seturi, astfel: Cărți pentru vindecare, Cărți de înțelepciune, Cărți ale puterii și Cărți ale Pământului.

Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile și trăirile pozitive și de a aduce în viața noastră pacea lăuntrică și starea firească de bine.

„Oracolul cristalelor de apă“ este de mare profunzime și cuprinde fotografii noi și extraordinare ale cristalelor de apă, care ne furnizează tuturor motive convingătoare să alegem cuvinte pozitive și să căutăm obținerea unei rezonanțe perfecte pentru o viață mai plină de sănătate, de pace și de fericire.

Dr. Masaru Emoto demonstrează modul în care rolul unic al apei în transmiterea vibrației naturale a cuvintelor vă poate ajuta să faceți unele schimbări, astfel încât să puteți duce o viață mai bună și mai fericită.

Alegeți zilnic să vă trăiți viața cu inima plină de iubire și recunoștință. Este imposibil să iubiți pe altcineva, dacă nu trăiți mai întâi iubirea de sine. Nu putem da cuiva ceva ce nu avem încă. Deci, pentru a avea iubire în propria viață, începeți prin a cultiva respectul, prețuirea și grija de sine. În balanța vieții, unei părți de iubire îi corespund două părți de recunoștință. Iubirea neîncetată este secretul fericirii.

Orice lucru din lumea noastră este esențial. Cunoașterea faptului că toate cuvintele provin din vibrațiile universului ar trebui să ne ajute să vedem că noi toți suntem unul și același lucru. Dacă vorbele dumneavoastră răspândesc lumină în jur, atunci nu va trebui să mergeți prin întuneric.

Este important să aveți visuri mărețe și să doriți ceva cu pasiune. Având visuri mărețe, veți întâlni oamenii pe care trebuie să-i întâlniți, veți avea experiențele pe care trebuie să le aveți, iar capacitatea proprie se va ridica la înălțimea visurilor dumneavoastră. Cu cât vor fi mai mărețe visurile, cu atât capacitatea dumneavoastră va fi mai mare.
Pământul este așa cum l-a făcut Creatorul. El și toate ființele de pe el sunt create cu capacitatea de a reveni la punctul în care toate lucrurile sunt bune și drepte. Orice viață are partea ei de durere și de suferință, însă nimic nu este atât de negativ încât să nu ne învețe totuși ceva. Să ne bucurăm de viață și să trăim starea de bine!

Dr. Masaru Emoto a fotografiat mii de cristale de apă de-a lungul multor ani de cercetări și totuși puține au fost atât de frumoase și au „afirmat atât de puternic viața“ precum cele formate după expunerea apei la cuvintele „iubire și recunoștință“. În Miracolul apei, dr. Masaru Emoto demonstrează modul în care rolul unic al apei în transmiterea vibrației naturale a acestor cuvinte vă poate ajuta să faceți unele schimbări, astfel încât să puteți duce o viață mai bună și mai fericită.

Dr. Masaru Emoto explorează semnificația cuvintelor și a limbajului, originile cuvintelor și impactul lor asupra apei. El introduce și explică limpede conceptul cheie de rezonanță. Din această cunoaștere, el trage învățăminte pe care le putem aplica în viețile noastre pentru a culege beneficiile rezonanței pozitive, benefice, incluzând relații mai armonioase, restabilirea sănătății și îmbunătățirea comunicării.

Documentar Apa – Cel mai mare mister
Despre Masaru Emoto:
Dr. MASARU EMOTO este un cercetător japonez recunoscut pe plan internațional, conferențiar și autor de bestseller-uri.

Absolvent al Departamentului de Ştiințe Umaniste al Universității Municipale din Yokohama, cu specializare în Relații Internaționale, dr. Masaru Emoto este și doctor în Medicină Alternativă, absolvind Open International University (Universitatea Internațională Deschisă).

Dr. Masaru Emoto este președinte al Institutului de Medicină Hado (IHM Co. Ltd.), director al Institutului de Cercetări Generale IHM și președinte emerit al Fundației Internaționale „Apă pentru Viață“.

De asemenea, este președinte emerit al Hado Instructor School (Şcoala pentru instructori Hado), care promovează străvechiul principiu Hado (vibrația forței vitale).

Luptător pentru cauza apei de mulți ani, Dr. Masaru Emoto conduce seminarii în toată lumea, pentru a răspândi mesajul de pace desprins din cercetările sale privind cristalele de apă.

Cum sa folositi cartile
Vă voi împărtăși unele sugestii pentru cărțile cu cristale de apă și vă încurajez să vă folosiți creativitatea pentru a va însuși unele căi de utilizare, binevenite în viața dumneavoastră. Puteți folosi fie partea pe care este scris un cuvânt, fie partea pe care se află imaginea unui cristal de apă.
Alegeți o carte care înseamnă ceva pentru dumneavoastră. Ar putea fi ceva ce vreți să dezvoltați în propria viață, să înțelegeți mai bine, să vă vindecați, să dobândiți cinste, stimă, onoruri.
Folosiți o carte pentru meditație focalizată – timp de o zi, o saptamână, cât de mult timp doriți.
Puneți o carte sub paharul dumneavoastră cu apă, fie cu partea pe care este scris cuvântul, fie cu cea pe care se află imaginea cristalului de apă.
Puneți un pahar cu apă peste imaginea cristalului de apă cu energia armonizată de pe cartea aleasă.
Amintiți-vă un moment în care ați simțit emoția pozitivă legată de cuvântul tipărit pe carte.
Așezați mâinile în poziția tradițională de rugăciune și spuneți: „Apă, te iubesc. Apă, îți mulțumesc. Apă, te respect.” (Sau puteți să-i adresați orice cuvânt sau orice imagine a unui aspect fizic cu care doriți să-l înlocuiți.)
Practicați un minut de meditație. Meditația, sau intrarea în starea de „neființă”, purifică și scurtează unda vibrațională, permițând intenției stabilite de dumneavoastră să patrundă în ceea ce eu numesc câmpul cosmic.
Beți apa cu un sentiment de recunoștință.
Puneți cărțile pe care sunt tipărite cuvintele Iubire și Recunoștință pe peretele băii, pentru a îmbunătăți energia hado a apei (Hado este o energie subtilă, care există în toate lucrurile, o energie a vindecării, a stării firești de sănătate și a descoperirii adevăratelor potențe ale sufletului). Puneți alte imagini cu cristale de apă în alte zone ale spațiului de locuit sau de muncă pentru a potența atmosfera.
În grup, concentrați-vă asupra unui curs de apă sau asupra unei suprafețe de apă aflate aproape sau departe de dumneavoastră, pe care doriți să o influențați pozitiv. În grup, transmiteți apei dragoste și mulțumiri.
Spuneți o Rugăciune adresată Apei. Puneți un pahar cu apă pe o masă din bucătărie, din sufragerie sau din altă cameră. Spuneți apei cu delicatețe: „Te iubesc” și „Mulțumesc”. În același timp, vizualizați că toată apa de pe Pamânt este interconectată. Puteți practica acest exercițiu cu copiii, cu familia și cu prietenii. Iubirea și mulțumirile vor fi transmise întregii cantități de apă de pe Pământ, prin apa din paharul aflat pe masa dumneavoastră.

Cărțile pentru Vindecare
Energia Hado a Glandelor Suprarenale (Alinare/Eliminare). „Mă inspiri”.
Energia Hado a Epifizei (Glanda Pineală) (Pasiune/Letargie). „Chei către Inima Mea”.
Energia Hado a Creierului (Bunătate/Egoism). „Boemul”.
Energia Hado a Plamânului (Recunoștința/Nerecunoștința). „În întuneric”.
Energia Hado a Emisferei Cerebrale Drepte (Creativitate/Lipsă de imaginație). „Îmi amintesc”.
Energia Hado a Sistemului Nervos Autonom (Afecțiune/Ură). „Gingășie”.
Energia Hado a Craniului (Pacea Minții/Teama de a pierde cotrolul de sine). „Noapte și zi”.
Energia Hado a Timusului (Fericire/Nefericire). „Încă o dată”.
Energia Hado a Pancreasului (Simpatie/Milă de sine). „Lumina stelelor”.
Energia Hado a Circulației Sângelui (Legătură Armonioasă/Stres în Relațiile Umane). „Înger”.
Apa de la Lourdes. (Iubire). Plină cu iubirea și cu energia înaltatoare a Fecioarei Maria, se spune că această apă ajută la vindecarea emoțiilor negative.
Energia Hado a Vindecării (Alinare). Se spune că acest cristal de apă conține informații și energii care alină afecțiunea.

Cărți ale Puterii
Prosperitate
Speranță
Iubire și mulțumiri
Îți mulțumesc
Rugăciune
Spirit
Onestitate
Pace
Eternitate
Afecțiune și Recunoștință
Respect
Încredere
Cărți de Înțelepciune
Fericire.
Pacea minții.
Iubirea de sine.
Emoție.
Înțelepciune.
Adevăr.
Venerație.
Armonie.
Rezonanță.
Iubire pentru Întreaga Omenire.
Suflet.
Înțelepciune și Compasiune.

Cărți ale Pământului
Primăvara.
Vara.
Toamna.
Iarna.
Soarele.
Pământul.
Delfinul.
Apă din izvorul Sambu-Ichi Yasui.
Machu Picchu.
Stonehenge.
Pădurile ecuatoriale.
Reciful de coral.

(http://www.librariespirituala.ro/cristale-de-apa/oracolul-cristalelor-de-apa-masaru-emoto.html)