PACEA LAUNTRICA

„Starea de liniste a sufletului, pacea lautrica este teoretic dorinta noastra a tuturor, toti vrem sa fim fericiti, linistiti si iubiti.
Ajungem la aceasta stare atunci cand nu ne mai lasam afectati de provocarile vietii, intelegem de ce atragem anumite situatii si suntem intr-o profunda acceptare a ce va urma, indiferent cum si sub ce forma.
Sa ajungi la aceasta stare este o dorinta frumoasa, insa in acelasi timp viata nu se petrece fara incercari. Evolutia in sine inseamna sa primim situatii carora sa fim capabili sa le facem fata. A ajunge la aceasta pace launtrica nu inseamna ca viata este lipsita de probleme, incercari si situatii ce ne afecteaza, inseamna doar ca putem dezvolta resursele necesare sa le facem fata.
Spre exemplu, nu inseamna ca daca meditam in fiecare zi problemele nu vor mai aparea in viata noastra, dar spre deosebire de persoanele care nu o fac, noi nu vom fi un butoi de pulbere gata sa explodeze, ci vom aborda situatia cu calm, pentru ca vine pe un fond pregatit sa sustina situatia ivita.
Pacea launtrica depinde de pregatirea noastra, evolutia noastra din fiecare zi si de intelegerea faptului ca orice experienta este de fapt o usa catre constiinta noastra, catre Dumnezeul nostru interior. Cand incepem sa dezvoltam aceasta intelegere, ne asumam responsabilitatea ca de noi depinde sa avem pace launtrica sau razboi.


Ne recunoastem puterea si capacitatea de ajunge in acest stadiu in care sa depinda totul de noi si de reactiile noastre. A avea pace launtrica inseamna sa te stii capabil sa faci fata oricarei situatii, constientizand ca totul iti este daruit pentru ca in tine exista deja resursele de a face fata.

Daca vrei sa iti fiu alaturi in acest drum catre tine, catre puterea ta interioara, catre pacea ta lăuntrică, te astept cu drag sa te ghidez!” –  Nicoleta Trasca, bioenergoterapeut facebook.com/terapeutnicoletatrasca

Cuvinte cheie