„Pariu pe greutate”cu Dana Iancu. Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea „Business Philosophy”, de la Canal 33, a avut-o ca invitată specială pe Dana Iancu, jurnalistă, sportivă de performanță și promotor al unui stil de viață echilibrat.

Dana Iancu a vorbit în emisiunea „Pariu pe greutate”, moderată de Romeo Chiriac, despre tendințele din industria wellness-ului, a manageriatului sportiv și de programe de nutriție și dezvoltare personală.

Când ar trebui să apelăm la un nutriționist, cât și la un antrenor personal?, Cât de simplu este să ținem o dietă?, Ce presupune mai exact schimbarea stilului de viață?, Cum ne putem menține motivația?, Cum facem fata stresului? Cum ne putem relaxa și unde? sau Cum afectează dependențele (fumat, alcool, mâncat emoțional, sunt câteva din temele care au fost abordate în cadrul emisiunii.

Jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin, a vorbit în cadrul Rubricii de Pariuri Sportive „Pontul Verde” despre strategii și metode de pariere, cum să procedezi cu managementul banilor și tactici pentru a obține pariul verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite”.

 

Iata ce alegeri poti face penrtu a fi in armonie cu tine???