Pasul al 13-lea. Trecut, Prezent și Viitor – Bashar

Pasul al 13-lea. Trecut, Prezent și Viitor - Bashar - Tot Ceea Ce Este
Pasul al 13-lea. Trecut, Prezent și Viitor - Bashar - Tot Ceea Ce Este

A: Bashar, prezentul nu este rezultatul trecutului?
B: Nu
A: Iar viitorul nu este rezultatul prezentului?
B: Nu
A: Te rog să-mi explici…
B: Bine. Toate lucrurile există acum. Înțelegi asta?
A: Da.
B: Ești sigură?
A: Aproximativ. Da!
B: Ei bine și atunci?

Deci, să mai explicăm o dată:

Dacă toate lucrurile există ACUM, atunci ceea ce TU numești „trecut”, precum și ceea ce tu numești „viitor”, precum și tot ceea ce înseamnă variații ale acestora, în ambele direcții, de asemenea, înseamnă că toate există în același timp.

Uite-te la ele ca la niște posibilități, ca la niște probabilități, da?

Nimic nu este „bătut în cuie”, după cum spuneți voi, sunt numai niște probabilități.
Dar ele, toate, există!
Tu vei experimenta numai aceea parte de energie, de vibrație, care este reprezentativă acelor experiențe.

Dar privindu-le din punct de vedere liniar, din perspectivă liniară, noi înțelegem că atunci când voi creați o experiență liniară, voi creați o continuitate conectată cu alte realități care coexistă, care există deja în același moment, cu ceea ce voi numiți trecut, cu ceea ce voi numiți viitor, de dragul comodității, al convenienței, dar toate există exact ACUM.

Dar schepsisul este că atunci când voi creați aceea conexiune liniară, orice alegeți să fiți în prezent constituie cu totul și cu totul o altă persoană, o persoană diferită de la un moment la altul, moment după moment după moment…
Drept urmare atunci când vă redefiniți, când vă reformulați ca o anumită persoană, una complet diferită în prezent, această persoană TREBUIE să aibă un cu totul alt trecut.
Are sens pentru tine ce spun eu?

A: Absolut!

B: Atunci când TU te definești cine ești, chiar acum, în fiecare moment, în chiar fiecare moment, TU faci noi conexiuni cu alte realități, care realități există simultan, numite de către tine „trecut” sau „viitor”.
Dar TU faci asta automat, de fiecare dată când TU te schimbi, când TU îți schimbi personalitatea – o poți face în fiecare moment.
Deci nu mai ești aceeași persoană, la propriu, și nu ai același trecut, TU crezi doar că îl ai.
Și atunci când TU încetezi să creezi aceea continuitate sau când TU recreezi continuitatea, TU de fapt, te refocusezi pe acea continuitate sau realitate pe care o preferi pentru a-ți servi scopului pe care îl preferi și vei realiza atunci că vei păși în ceea ce noi numim pasul al 13-lea.

Și atunci când TU te definești cine ești nu este vorba că TU te-ai schimbat sau că TU nu mai faci acele lucruri, DE FAPT TU NU LE-AI FĂCUT NICIODATĂ!

Înțelegi?

Aceea a fost o cu totul altă persoană, aceea este o altă persoană.

Hai să luăm un exemplu: cineva experimentează, după cum numiți voi, un obicei prost, un viciu.
Dacă își îngăduie cu adevărat să înțeleagă faptul că devine o altă persoană în fiecare moment, atunci va înțelege că persoana care este ACUM nu a avut NICIODATĂ acel viciu. De aceea nu există nici un impuls în a repeta viciul, nu are cum să înceteze a-l avea.

Puteți observa acest aspect foarte clar, demonstrat științific, în realitatea voastră de zi cu zi, în cazurile numite de către doctori „Tulburare de Identitate Disociativă” (Tulburarea personalității multiple).

Există cazuri documentate științific pe planeta voastră, care explică cum o anumită ființă umană cu o anumită personalitate are o tumoare canceroasă, dar când se transmută într-o altă personalitate, nu o mai are.

Există cazuri documentate științific care explică cum o ființă umană cu o anumită personalitate posedă o anume reacție alergică, iar când se transmută într-o altă personalitate, nu o mai posedă.

Există cazuri în care o ființă umană având o anumită personalitate posedă ochi de o culoare iar când se transmută într-o altă personalitate, nu îi mai posedă, dar sunt la propriu, LA PROPRIU, alte personalități, într-o singură ființă umană, precum sunteți și voi, alte personalități, multiple personalități, de la un moment la altul.

Atunci când știi asta cu adevărat, atunci vei mai ști și că în fiecare moment ești în poziția de referință „zero”, având orice trecut dorești să-l ai sau orice viitor dorești să-l ai ca acea persoană (personalitate) cu care te identifici chiar acum.

Te-a ajutat?
A: da
Ești sigură?
Da, cred ca da…

(text – PORTAL SPIRITUAL)

Cuvinte cheie