Portalul schimbării destinului. 11 noiembrie 2017 ~ 11111

Portalul schimbării destinului. 11 noiembrie 2017 ~ 11111
Portalul schimbării destinului. 11 noiembrie 2017 ~ 11111

Portalul cosmic din 11 noiembrie 2017 are misiunea de a sustine:

inaltarea nivelului de constiinta; puterea de a crea baze solide pentru lucruri noi; alinierea la un plan superior de evolutie; deschiderea catre alte dimensiuni din Univers; conexiunea cu Ingerii si Ghizii Spirituali.

11.11. 2017 ~ ultimul capitol din călătoria acestui an de vibratie 1               

care ne poate ajuta sa evoluam in viitor. Aceasta zi vine cu forta unui tsunami pentru ne alinia la un plan de evolutie superior. Energia puternică de materializare din acest moment este maxima si ea ne poate schimba in profunzime destinul. Acum putem crea bazele noi ale realitatii pe care ne-o dorim în 2018, care este de asemenea un an număr de vibratie 11.

Fii creatorul destinului tău!
Indiferent de ceea ce credem despre noi si despre viata noastra in acest moment, acum cu totii putem face un salt de constiinta prin care sa progresam. Chiar daca nu putem controla lumea in care traim, schimbarea vine ca urmare a felului in care reacționăm noi la aspectele vietii care nu ne mai implinesc. Pretul de a nu mai fi sclavii unei vieti neimplinitoare sta in forta creativitatii. Acest portal ne sustine sa exersam capacitatea de a fi creatorii realitatii pe care ne-o dorim. Daca ne vom concentra atenția pe 11 noiembrie ca sa primim si sa ancoram energiile benefice care vin atunci catre noi, sansele de materializare sunt maxime.

Este timpul perfect pentru o revoluție organizată in viata noastra.

Schimbarea este iminentă! Suntem atentionati ca suntem la o intersectie de destin in care putem alege fie sa mergem pe o cale veche fie sa ne mutam pe o directie noua. Acum suntem incurajati sa ne luam angajamentul  pentru o schimbare majora  în viața noastră.

De ce este atat de important numarul 11?
~ Este un numar sacru care ne conecteaza la Constiinta Hristica;
~ Unu reprezintă uniunea, conexiunea si unitatea;
~ Reprezintă noi începuturi și un start proaspăt;
~ Simbolizează procesul creativ care te ajuta sa evoluezi;
~ Semnifică portalul prin care ne putem înălța nivelul de constiinta;
~ Semnifica deschiderea catre noi dimensiuni.

Important de stiut!
Toate variantele de 11 (111, 1111, etc)  sunt foarte puternice si semnifica:
~ legatura cu Tărâmurile Divine si portaluri catre alte dimensiuni;
~ acum se poate călători liber în toate  dimensiunile;
~ semnalizeaza că îngerii și ghizii ne susțin;
~ vibrația sacră a creativității și a conștiinței superioare;
~ ca te aliniezi vibrational si ca mergi in direcția cea bună.

Schimbarea este iminenta!
Ziua de 11 noiembrie 2017 ~ 11111 amplifică energia numărul unu de cinci ori. Datorită vibrațiilor sale foarte inalte, aceata zi este este extrem de creativă. Este timpul perfect sa vă gânditi la ceea ce doriți să manifestați în viața voastră si sa actionati in acest sens. Daca pana acum te-ai împotrivit sau ai amanat schimbările necesare din viata ta, acum este timpul sa fii agentul de promovare al propriei tale evolutii! Energia puternică de materializare din 11 noiembrie va continua si in 2018 ~ un an număr de vibratie 11. Aceasta înseamnă că puteți utiliza energia din 11.11. 2017 si pentru a începe să stabiliți intenții pentru anul viitor!

WEBINAR ~ Portalul Schimbarii Destinice ~ 11.11.2017
Webinarul din 11 noiembrie 2017 iti va veni in ajutor sa ancorezi  energia extraordinara a acestui portal. Prin activarea frecventei 11111 in campul nostru energetic si prin stabilirea conexiunii cu dimensiunile superioare care vin prin acest portal, ne vom alinia la un plan superior de evolutie. Acum avem o putere maxima de a crea bazele noii realitati pe care ne-o dorim in 2018 ~ un an de vibratie 11. Detalii : https://www.facebook.com/events/515473712141048/

Cheia progresului in acest moment este sa fim cat mai conștienti de ceea ce vrem sa creem in viata noastra si totodata sa acumulam energia acestui portal pentru o crestere exponentiala!

Cu apreciere!

Cera Pere
MASTERMIND ASTROLOGY
 

Cuvinte cheie