„Provocările Pădurii”, cu secretarul de stat pentru Păduri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ionuț Sorin Banciu Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 25 august, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe secretarul de stat pentru Păduri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ionuț Sorin Banciu.

În emisiunea care va fi moderată de Laurențiu Ciornei, secretarul de stat pentru Păduri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, va oferi răspunsuri la multe întrebări generate de noile provocări ale pădurii românești.

România trebuie să se alinieze curentelor europene și internaționale prin găsirea unor soluții menite să dezvolte durabil sectorul forestier, în cele patru dimensiuni: economic, social, de mediu și cultural.

Acum, sectorul forestier este orientat, preponderent, pe exploatarea brută a resurselor, fără prea multă valoare adăugată, bazat pe tehnologii învechite care sunt compensate de o forță de muncă excedentară și cu un nivel sub mediu de educație.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.