Cum sa faci un brad de Craciun in casa cu copii

Bradul de Craciun este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale acestor date si asta ii face pe copii sa fie mai entuziasmati. In plus, exista multe modalitati de a-i da o nota de creativitate si originalitate, cu ajutorul celor mici.

Acest articol ofera sapte sfaturi pentru construirea pomilor de Craciun, folosind materiale refolosite, cum ar fi rulouri de carton, dopuri de pluta sau cutii cu oua, sau articole care nu fac parte din decoratiuni tipice, cum ar fi fotografii, pagini de carti sau jucarii.

  1. Un copac cu cutii de oua

Realizarea unui brad de Craciun cu recipientele in care se vand oua este destul de simpla. Dar lipsesc cateva carti. Apoi este suficient sa le vopsiti in verde si sa le stivati una peste alta, pana cand li se da forma corespunzatoare. Pentru a garanta stabilitatea si fermitatea setului, este recomandabil sa lipiti cartonul impreuna, cu lipici sau banda adeziva.

Ulterior, decorarea poate fi completata cu ornamentele dorite. Exista, de asemenea, alternative pentru cand nu exista atat de multe carti, cateva containere sunt suficiente pentru a crea un copac mic, dar foarte frumos.

Procedura consta in taierea, una cate una, a partilor care corespund fiecarui ou in mod individual. Acestea sunt apoi vopsite in verde si atasate la o suprafata, astfel incat sa se formeze un triunghi cu ele. Cu completarea diferitelor ornamente, micul copac este finisat, care este foarte bine agatat pe orice usa sau perete.

  1. Profitati de rulourile de carton pentru a face un copac

Hartia igienica sau rolele de bucatarie ofera, de asemenea, multe posibilitati. Cu ei este de asemenea posibil sa faci un copac, asa cum explica blogul Arts and Designs: trebuie sa fie vopsite in verde si stivuite in forma de triunghi si apoi completate cu alte ornamente. O alta optiune este de a folosi sulurile pentru a crea ornamente pentru brad de Craciun sau orice alta parte a casei.

  1. Arbori si crengi din lemn

Aceasta optiune va fi mult mai la indemana celor care petrec Craciunul in oras. Pomii de Craciun splendizi pot fi asamblati cu ramuri sau bucati de lemn, asa cum este detaliat pe site-ul meu acasa dorit. Natura ofera, de asemenea, numeroase variante de decorare a copacului, precum conurile de pin, pietre, iarba uscata etc. Daca toate acestea sunt combinate cu culori si lumini, se obtin rezultate de o mare frumusete.

  1. Un brad de Craciun din fotografii

Aceasta idee este foarte originala si poate fi foarte interesanta nu numai pentru copii, ci si pentru adulti. Este o structura in forma de brazi de Craciun la care se adauga mici agrafe, asemanatoare cu cele ale hainelor, de la care poti atarna fotografii, felicitari sau orice ornament vrei.

  1. Arborele si ornamentele cu dopuri

Dopurile de sticle sunt alte piese care sunt cel mai adesea salvate si refolosite pentru meserii. Reuneste o mare varietate de idei pentru a realiza decoratiuni de Craciun cu ele, precum pandantive, lampi sau chiar mici reni.

Cum se face un brad de Crăciun de casa cu copii

Mestesuguri! Cu materiale refolosite sau de zi cu zi, puteti da o nota de originalitate pomului de Craciun si va puteti bucura de momente foarte placute alaturi de cei mici. Bradul de Craciun este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale acestor date si asta ii face pe copii sa fie mai entuziasmati.

In plus, exista multe modalitati de a-i da o nota de creativitate si originalitate, cu ajutorul celor mici. Acest articol ofera sfaturi pentru construirea brazilor de Craciun, folosind materiale refolosite, cum ar fi rulouri de carton, dopuri de pluta sau cutii cu oua, sau articole care nu fac parte din decoratiuni tipice, cum ar fi fotografii, pagini de carti sau jucarii.