Realitatea este întotdeauna mai blândă decât poveștile pe care le spunem despre ea

In Dezvoltare spirituală On
- Updated

„Totul se întâmplă pentru mine și nu mie”.
Byron Katie – Iubește ceea ce este

Integritatea nu înseamnă o stare extatică permanentă, poate nici măcar de liniște și pace, ci conștiență și capacitatea de a-mi îmbrățișa toate aspectele pe care le-am separat în umane și divine, bine și rău, corect și incorect, plăcere și durere, îndoială și încredere, viață și moarte. Când percepția mea de sine se modifică, este ca și cum m-aș întoarce dintr-o lungă călătorie, după mult timp. Totul pare schimbat, oamenii, lucrurile, situațiile, conexiunile dintre ei, nevoile și dorințele, trăirile, visele, idealurile, valorile, felul în care sunt, mă manifest, rostirea, acțiunile mele. Privirea este cu totul alta, nu mai recunosc parcă nimic, totul pare altfel, nou, un teritoriu necunoscut de explorat. Mă pot simți dezgolită în fața mea și în fața perfecțiunii pânzei de conexiuni pe care realitatea o țese impecabil, dincolo de orice pretenție de anticipare. Energia neptuniană nu poate fi explicată, ci doar experimentată.

„Fiecare persoană este imaginea ta în oglindă, propriile-ți gânduri care ricoșează”
Byron Katie – Iubește ceea ce este

Fac atunci un pas deoparte și  reconsider. Oare despre ce este vorba cu adevărat? Mă întorc către mine însămi și nu îmi mai împovărez relațiile cu responsabilitatea propriilor mele alegeri. Eliberez așteptări, nu pun condiții, îmbrățișez forța delicată a vulnerabilității care îmi deschide poarta către noi posibilități. Pot să schimb acum radical un mod de raportare față de cineva sau ceva, percepția despre relații în general, despre înnoire și libertate interioară. Renunț la orice intenție de control, mai ales acum. Am încredere că atunci când „existența-mamă” îmi face vânt din cuib, este pentru că „ea” știe că pot zbura. (D. Cornea Stefanescu)

You may also read!

REȚETA ZILEI de 19 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu