De ce sa vii in luna APRILIE la Centrul Holistic SOMA

Asa cum ne-am obisnuit deja, Centrul Holistic Soma din sectorul 3, Bucuresti, vine si in luna APRILIE in intampinarea noastra cu o serie de servicii si evenimente dedicate imbunatatirii sanatatii si starii de bine. Sa vedem care sunt acestea.

Va puteti verifica starea de sanatate in cadrul unor sedinte de evaluare si tratament (MEDICINA INTEGRATIVA) la Dr. Iulia Vlad. Scanarea este urmata de recomandari si tramente integrative adecvate pentru afectiunile depistate. Puteti apela la varianta de evaluare si tratament prin ANALIZA TEGUMENTARA, IRIDOLOGIE si BIOREZONANTA la Dr. Cătălina Anca Golea.

Daca doriti mai mult decat o relaxare corporala, terapeutul Mihai Hangan va ofera MASAJ Yumeiho, masaj facial japonez sau TERAPIA SCENAR, pentru refacerea echilibrului organismului, iar terapeuta Silvia Toma va intampina cu sedinte de TERAPIE CRANIO SACRALA.

Vreti sa gasiti solutii si sa transformati tiparele psiho-emotionale si convingerile negative? Sedintele de ACCESS BARS cu terapeuta Constanţa Duduţă sau sedintele de PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA cu psihoterapeuta Adina Ferghete va vor ajuta cu siguranta.

Doriti sa va cunoasteti mai bine si sa evoluati? Mugur Bădărău va conduce pe calea potrivita in cadrul unor sedinte de CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA sau COACHING, iar Mihaela Lazarec va ghideaza prin seminariile de CONSTIENTIZARE si Ascensiune.

V-ati decis sa va remodelati corpul si sa recapatati un stil de viata sanatos, fara excese culinare, fumat sa alte dependente? Ileana Vlăduţ, terapeutul holistic & coach va ofera solutii in cadrul Programului de slăbire prin HIPNOTERAPIE “SLIM START – Recucereste-ti greutatea si viata”, metoda inelul gastric virtual, tehnici de eliberare emoţionala si remedii florale Bach.

Vreti sa va imbunatatiti starea de bine? Puteti participa la atelierele de GIMNASTICA terapeutica cu Aziz sau la clasele de relaxare prin MEDITATIE si YOGA cu Carmen, Tea sau Simona.

Nici cei mici nu au fost uitati. Copiii intre 9 si 13 ani se pot bucura si invata sa devina mai creativi in cadrul ATELIERELOR DE CREATIVITATE Povestea mea.

Cu siguranta toate aceste metode, terapii si ateliere oferite de Centrul Holistic Soma din str. Soldat Alexandru Magatti nr. 9, ne vor pregati sa intampinam Sfintele Sarbatori de Paste cu un trup mai sanatos, o minte mai limpede si un suflet mai linistit si plin de bucurie.

(Ileana Vlăduţ)

Cuvinte cheie