Roaba de cultură deschide cel de-al zecelea sezon in Parcul Herastrau. Iata acțivitățile din acest week-end

Roaba de cultură deschide cel de-al zecelea sezon in Parcul Herastrau. Iata acțivitățile din acest week-end

Roaba de cultura redeschide oficial cel de-al zecelea sezon, în weekend-ul 11 – 12 iulie, in Parcul Herastrau și ne bucurăm că lucrurile se pun pe un făgaș normal, la care ne adaptăm cu toții, o normalitatea pe care învățăm în fiecare zi să o definim altfel.

Anul acesta, pajiștea Roabei va fi dedicată activităților de petrecut în familie, de joaca și relaxare, cât și demonstrațiilor live, iar publicul va fi provocat la o serie de activități artistice inedite, reprezentații multiculturale, sesiuni de yoga și pilates, concerte, filme și spectacole de teatru.

Roaba de Cultură pregatește activități diverse, surprize colorate și activități antrenante: ateliere de dezvoltare personaăa pentru cei mici și cei mari, sesiuni de citit povești, jocuri distractive și dezbateri urbane, seri de film și concerte în aer liber, iar persoanele cu multă energie vor fi invitate să facă sport, respectând toate regulile de siguranță și distanțare.

Pentru al zecelea an consecutiv, deschidem proiectul “Roaba de cultură”, o oază de liniște și bună dispoziție în natură, unde veți descoperi activități dintre cele mai diverse: muzică, sport, workshop-uri și activități de dezvoltare personală, teatru, film. Anul acesta într-o formă mai specială, la distanță unul față de celălalt, dar împreună și în siguranță”, a spus Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

Ne dorim să rămâneți sănătoși, activi și în siguranță la Roaba de cultură, așa că ne bazăm să:

  • Păstrați distanța de 1,5 m față de persoana din fața ta;
  • Te speli des pe mâini;
  • Plătești cu cardul ori de câte ori se poate;
  • Respecți marcajele de siguranță și distanțare de pe pajiște și noi te asigurăm că dezinfectăm totul în locație.

 

Cuvinte cheie