Servicii şi soluţii pentru energie regenerabilǎ şi Smart City

Servicii şi soluţii pentru energie regenerabilǎ şi Smart City” este tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, astǎzi, ora 22:00.

Invitat special ȋn studio este domnul Cristian Danciu, expert şi cofondator Charger.ro, prima platformǎ  integratǎ din Romȃnia, dedicatǎ pentru energie regenerabilǎ.

Conceptul de integrare este deja o necesitate ȋn lumea afacerilor eficiente. Implementarea digitalizǎrii şi a tehnologiilor prietenoase cu mediul sunt nu doar o necesitate, ci o normalitate, ȋntr-o civilizaţie modernǎ.

Ȋn ultimii ani am asistat la o creştere acceleratǎ a cererii de maşini electrice, sisteme fotovoltaice şi alte produse sau servicii pentru “oraşele inteligente”.

Energia verde este acum mai aproape de tine prin Cahrger.ro, prima platformǎ integratǎ din Romȃnia care oferǎ atȃt firmelor, cȃt şi persoanelor fizice, servicii şi soluţii de specialitate, personalizate.

Alǎlturi de Ileana Vlăduț, prezentator, expertul Cristian Danciu ne va dezvǎlui avantajele acestui concept, cȃt şi alte detalii despre actualitatea din lumea afacerilor cu energie regenerabilǎ.

Vom afla care sunt provocǎrile pentru a oferi soluţii viabile, cum realizezi intermedierea ȋntre producǎtori, consultanţi, prestatori de servicii, instituţiile statului şi clienţi, dar şi alte recomandǎri de specialitate.